Kül Masalı neden yok, final mi yaptı?

Kül Masalı neden yok, final mi yaptı?
TRT 1 ekranlarında Perşembe akşamları seyircisiyle buluşan Kül Masalı dizisi, izleyiciler tarafından merakla takip ediliyor. Peki, Kül Masalı dizisi final mi yaptı, bitti mi?

Dizide Gökhan Alkan, Sevda Erginci, Başak Gümülcinelioğlu, Hülya Darcan, Ushan Çakır, Özgür Çevik, Gizem Güneş gibi önemli isimlerin buluştuğu Kül Masalı, son olarak 2. bölümüyle ekranlara gelmişti. Ancak, 29 Şubat 2024 tarihinde TRT 1 yayın akışında yeni bölümün yer almaması, izleyiciler arasında dizinin durumu hakkında soru işaretlerine neden oldu.

Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmamış olmasına rağmen, yeni bölümün ertelenmesi ve yayın akışından çıkarılması, dizinin geleceği hakkında spekülasyonlara yol açtı. Reyting sıralamalarında beklenen başarıyı elde edemeyen dizi için yayın gününün değişmesi veya final kararı alınması bekleniyor.

Ancak, izleyicilerin merakla beklediği Kül Masalı'nın devam edip etmeyeceği konusunda kesin bir bilgi henüz bulunmuyor. Dizinin geleceği hakkında net bir açıklama yapılana kadar izleyicilerin ve takipçilerin beklentileri devam edecek gibi görünüyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum