Kızılcık Şerbeti Yeni Bölüm Senaryosu Resmen İfşa Oldu! Meğer Eski Nilay..

Kızılcık Şerbeti Yeni Bölüm Senaryosu Resmen İfşa Oldu! Meğer Eski Nilay..
Kızılcık Şerbeti Yeni Bölüm Senaryosu Resmen İfşa Oldu! Meğer Eski Nilay..

Kızılcık Şerbeti dizisinin heyecanı her cuma günü artarak devam ediyor. Son bomba ise Nilay'ın yaşayacağı değişimle ilgili ifşa oldu. İşte detaylar:

KIZILCIK ŞERBETİ NİLAY’I FEYZA CİVELEK BOMBAYI PATLATTI!

Kızılcık Şerbeti dizisinin fenomen karakteri Nilay'ın gelecek bölümlerde yaşayacağı değişim, oyuncu Feyza Civelek tarafından ifşa edildi. Sosyal medyanın gündeminde olan bu gelişme, dizinin yeni bölümünü merakla bekleyenleri heyecanlandırdı. Meğer Nilay'ın...

KIZILCIK ŞERBETİ NİLAY FLAŞ AÇIKLAMA

Kızılcık Şerbeti dizisi her hafta cuma günleri izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Fenomen dizi, Cannes'ta boy göstererek büyük bir başarı elde etti. Nilay karakterini canlandıran Feyza Civelek'in yaptığı açıklama ise büyük yankı uyandırdı. Feyza Civelek, Nilay karakterinin tesettüre girişinin yakın bir zamanda sona ereceğini ve türbanını çıkaracağını ifade etti. Bu değişim haberi, dizinin hayranlarını yeni bölüme daha da heyecanlandırdı.

KIZILCIK ŞERBETİ NİLAY NEDEN PERUK TAKIYOR?

Feyza Civelek'in peruk takmasının ardındaki sebep de merak ediliyordu. Gökhan Çınar'ın sunduğu Katarsis programında açıklamalarda bulunan Civelek, köpeğini kaybetmenin ve yaşadığı zorlu süreçlerin ardından sedef hastalığına yakalandığını ve saç dökülmesi yaşadığını belirtti. Bu sürecin kendisi için bir dönüm noktası olduğunu ve hayatında önemli kayıplar yaşadığını paylaştı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.