Kızılcık Şerbeti Sibel Kim? Rüya Coriç Kimdir, Kaç Yaşında?

Kızılcık Şerbeti Sibel Kim? Rüya Coriç Kimdir, Kaç Yaşında?
Kızılcık Şerbeti Sibel Rüzgar Sınavı Başladı: Kızılcık Şerbeti Sibel Kim? Rüya Coriç Kimdir, Kaç Yaşında? Rüya Coriç Hangi Dizilerde Oynadı? Rüya Coriç Instagram

Kızılcık Şerbeti'nin Yeni Bombası: Sibel Karakteri Rüya Coriç ile Geliyor!

Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti, 53. bölüm öncesi büyük bir sürprizle gündeme geldi. Yapımın başrollerini Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya ve Barış Kılıç paylaşıyor. Yeni bölüm öncesi heyecan dorukta, çünkü Sibel karakterinin dönüşü resmen başladı. Bu yeni karakteri canlandıracak isim ise güzel oyuncu Rüya Coriç oldu. İzleyiciler şimdi merakla Kızılcık Şerbeti'nin Sibel'i kimdir sorusunun yanıtını arıyorlar. İşte detaylar...

Kızılcık Şerbeti'nin Sibel'i Rüya Coriç Kimdir?

Melis Civelek'in senaryosunu kaleme aldığı, Ketche'nin yönetmen koltuğunda oturduğu Kızılcık Şerbeti dizisi, kadrosuna Rüya Coriç'i dahil etti. 1 Mart Cuma günü ekrana gelecek olan 53. bölümde Rüya Coriç, Sibel karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Rüzgar'ın eski sevgilisi olarak hikayeye dahil olacak olan Sibel, dizide önemli bir role sahip olacak. Eski ilişkisiyle Rüzgar'ı zor durumda bırakacak olan Sibel'in hamleleri, dizinin gidişatını etkileyecek.

Rüya Coriç Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

15 Mart 1995 doğumlu olan Rüya Coriç, Sırbistan kökenlidir. Eğitim hayatını Nişantaşı Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü'nde tamamlamıştır. Kamera önü oyunculuk dersleri almak için Gazikent Üniversitesi'ne devam etmiştir. Kariyerine sunuculukla başlayan Rüya Coriç, Tv100 kanalında yayınlanan "100’de 100 Hayatlar" programını sunmuştur. Oyunculuk kariyerine 2016 yılında Deliormanlı filmiyle adım atmıştır. Ardından birçok projede yer almıştır, bunlar arasında "Aşk Yeniden", "Kimse Bilmez", "Emanet", "Altın Kupa" gibi yapımlar bulunmaktadır. 2019 yılında "Best Model Of Turkey" yarışmasına katılan Coriç, şimdi Kızılcık Şerbeti dizisinde Sibel rolüyle izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Rüya Coriç'in Rol Aldığı Diziler:

  • Kızılcık Şerbeti
  • Deliormanlı
  • Köy Düğünü
  • Emanet
  • Aşk Yeniden
  • Altın Kupa

Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümlerinde Sibel karakterini canlandıracak olan Rüya Coriç'in performansı merakla bekleniyor.

(HABER MERKEZİ?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.