Kadir İnanır'dan güzel haber!

Kadir İnanır'dan güzel haber!
Ünlü sanatçı Kadir İnanır, İstanbul Beykoz'daki evinde geçirdiği rahatsızlık sonrası hastaneye kaldırılmıştı. Bugün itibarıyla İnanır'dan güzel haber geldi.

Yoğun bakımda tedavi gören İnanır, 74 yaşında olmasına rağmen gösterdiği güçlü dirençle hastaneden taburcu edildi. Tedavisinin sona ermesinin ardından taburcu olan İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler gelmeye başladı.

24 Mart'ta Beykoz'daki evinde rahatsızlanması sonucu hastaneye kaldırılan Kadir İnanır, beyne pıhtı atması nedeniyle inme geçirdi ve acil bir operasyon geçirdi. Ameliyat sonrası tedavi süreci yoğun bakımda devam etti. Ancak İnanır'ın sağlık durumu, doktorların ve hastane personelinin gayretli çalışması sayesinde olumlu bir seyir izledi. 1 Nisan'da yoğun bakımdan çıkarılan ve servise alınan İnanır, burada da yakınlarıyla temas kurarak toparlanma sürecine başladı.

Bugün itibarıyla hastaneden taburcu edilen Kadir İnanır, tedavisinin devam edeceği belirtilse de sevenlerini sevindirecek bir gelişme yaşandı. Usta oyuncunun sağlığına kavuşması, sevenleri ve seven sanat camiası tarafından sevinçle karşılandı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.