İklim Tamkan Fırat Tanış Olayı Nedir?

İklim Tamkan Fırat Tanış Olayı Nedir?
Fırat Tanış Kimdir? İklim Tamkan Kimdir? Fırat Tanış İklim Tamkan Olayı Nedir? İklim Tamkan Ne Dedi? İklim Tamkan Neden Gündemde, Olayı Nedir?

Sosyal medya piyanisti İklim Tamkan'ın eski sevgilisi Fırat Tanış ile ilgili iddiaları, gündemi sarsmaya devam ediyor. İklim Tamkan, Fırat Tanış'ın kendisine psikolojik şiddet, tehdit ve ısrarlı takip uyguladığını iddia ediyor. Tamkan, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada, Fırat Tanış hakkında uzaklaştırma kararı aldığını ve yaşadığı bu tecrübenin kendisi ve yakın çevresinde derin yaralar açtığını belirtiyor.

İklim Tamkan, "Açıklama" başlığıyla yaptığı paylaşımda, ayrılığın ardından Fırat Tanış'ın kendisini ve ailesini içine çektiği psikolojik şiddetin süregelen bir durum haline geldiğini ifade ediyor. Maruz kaldığı şiddetin kendisi için yıpratıcı ve ürkütücü olduğunu söyleyen Tamkan, bu durumu paylaşma sorumluluğunu taşıdığını ve şiddetin sessiz bir halkası olmayı reddettiğini vurguluyor.

İklim Tamkan, ahlaki ve vicdani sorumluluk taşıdığının farkında olduğunu belirtirken, Fırat Tanış'ın şiddet eylemlerini kamuoyuyla paylaşma gerekliliği hissettiğini dile getiriyor. Uzaklaştırma kararının ruh ve beden sağlığını yeniden kazanma sürecinde önemli bir rol oynayacağına inandığını ifade eden Tamkan, yaşadığı şiddetin kişilik haklarına saldırı olduğunu ve Türk Ceza Kanunu kapsamında suç teşkil edebileceğini belirtiyor.

İklim Tamkan, erkek egemen zihniyete boyun eğmeyi reddederek toplumun her hücresine nüfuz etmiş bu davranış kalıplarının değişmesi gerektiğini söylüyor. Kendisine uygulanan psikolojik şiddetin tahribatını tamamen onarabilecek bir merci olmadığına inandığını ifade eden Tamkan, bu sürecin gölgede kalmış bir gerçeğin gün yüzüne çıkarılmasını temsil ettiğini belirtiyor.

Son olarak, İklim Tamkan, maruz kaldığı psikolojik şiddet, tehdit ve ısrarlı takip sarmalının fail tarafından sonlandırılmadığı takdirde ekenin biçeceğini söylüyor ve hiçbir korkusu olmadığını vurguluyor. İklim Tamkan'ın bu açıklamaları, Fırat Tanış hakkında ciddi tartışmalara ve kamuoyu yorumlarına yol açarken, konuyla ilgili gelişmeler merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.