Hüseyin Yücel Nurşah Adalı Kim? Evlendiler

Hüseyin Yücel Nurşah Adalı Kim? Evlendiler
Beşiktaş Jimnastik Kulübü İkinci Başkanı Hüseyin Yücel ile Nurşah Adalı Düğün Töreniyle Evlendi

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün İkinci Başkanı Hüseyin Yücel ile Nurşah Adalı'nın düğün töreni, İstanbul'da büyük bir coşkuyla gerçekleşti. İş, eğitim ve spor dünyasının saygın isimlerinin katılımıyla düzenlenen tören, çiftin hayatlarını birleştirmesiyle unutulmaz bir anıya dönüştü.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün yeni yönetiminde ikinci başkanlık görevini üstlenen Hüseyin Yücel ve güzel gelin Nurşah Adalı'nın düğünü, seçkin konukların iştirakiyle muhteşem bir atmosferde gerçekleşti. Tören, çiftin aile üyeleri ve yakın dostlarının yanı sıra iş dünyasından, eğitim camiasından ve spor dünyasından birçok önemli ismi bir araya getirdi. Beşiktaş kulübünün yönetim kurulunun da tam kadro hazır bulunduğu gece, büyük bir neşe ve mutlulukla geçti.

Kokteyl ile başlayan düğün gecesi, romantik bir nikah töreniyle devam etti. Gelin ve damadın gözlerindeki mutluluk, davetlileri de etkisi altına aldı. Daha sonra ise konuklar, leziz bir yemek eşliğinde birbirleriyle keyifli sohbetler gerçekleştirdi. Müzik, dans ve eğlencenin eksik olmadığı bu özel gece, herkesin unutulmaz anılar biriktirmesine vesile oldu.

Hüseyin Yücel ve Nurşah Adalı çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyor, evlilik hayatlarında birlikte nice güzel anılar biriktirmelerini temenni ediyoruz. Bu özel günlerinde yanlarında olan sevdikleriyle birlikte nice mutlu yıllara adım atmalarını umuyoruz.

(HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.