Hande Tur Tekin Kimdir, Kaç Yaşında? Hande Tur Tekin Sevgilisi Var Mı? Gönül Dağı Mihriban Kim?

Hande Tur Tekin Kimdir, Kaç Yaşında? Hande Tur Tekin Sevgilisi Var Mı? Gönül Dağı Mihriban Kim?
Gönül Dağı Mihriban Kim? Hande Tur Tekin Kimdir, Kaç Yaşında? Hande Tur Tekin Sevgilisi Var Mı?

Gönül Dağı dizisi, her hafta cumartesi günleri yayınlanan ve izleyicilerin dikkatini Mihriban karakterine çeken bir yapım haline geldi. Rıfat ile Mihriban'ın başından geçen olaylar, izleyicilerin duygusal anlar yaşamasına neden oldu. Gönül Dağı dizisinde Mihriban karakterini canlandıran oyuncu Hande Nur Tekin, merak konusu haline geldi. İşte Gönül Dağı Mihriban'ın hikayesi ve Hande Nur Tekin'in kariyeri.

Gönül Dağı dizisinde Mihriban karakteri, Hande Nur Tekin tarafından canlandırılmaktadır. Berk Atan, Semih Ertürk, Melis Sevinç, Hazal Çağlar, Nazlı Pınar Kaya gibi ünlü isimlerin yer aldığı Gönül Dağı dizisinde Hande Nur Tekin'in performansı dikkat çekmektedir. Son bölümlerde, amcaoğulları Rıfat'ın annesinin suçsuzluğunu kanıtlamak için delil toplarken Gedelli köyünde hüzün hakim olmuştur. Yangın çıkan Rıfat'ın evinin ardından bir şok daha yaşanmıştır. Mihriban, belediye ekiplerinin çocuklarını elinden almasıyla gözyaşlarına boğulmuştur.

Hande Nur Tekin, 2000 yılında İzmir'de doğmuştur. Tiyatro ve dizi oyuncusu olan Hande Nur Tekin, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Gönül Dağı dizisi, Hande Nur Tekin'in ilk projesidir ve genç oyuncu gelecek vaat etmektedir. Mihriban karakterini canlandıran Hande Nur Tekin, 2022 yılından bu yana TRT 1'de yayınlanan Gönül Dağı dizisinde rol almaktadır.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.