Hadise frikik yakalamaya çalışan kameramana rest çekti!

Hadise frikik yakalamaya çalışan kameramana rest çekti!
Ünlü şarkıcı Hadise, Kıbrıs'ta verdiği bir konser sırasında beyaz mini elbisesiyle sahneye çıkarak hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı. Sahne performansı sırasında alttan görüntü almaya çalışan bir kameramana Hadise'den sert bir tepki geldi.

Hadise, şarkılarını söylerken dans ederken basın mensuplarının karşısından görüntü almaya çalışan bir kameramanın alttan görüntü çektiğini fark etti. Şarkı arasında konuşan Hadise, kameramana şu sözlerle seslendi: "Herkes saygı duyarak karşıdan çekiyor, siz geldiniz aşağıdan çekiyorsunuz. Montajınızı göreceğiz. Genelde 'frikik verdi' diyorlar. Bu frikik değil, bir mayo. Bu işe ilk başladığımda bu konulara susardım, 38 yaşındayım tabii ki de susmayacağım! Bu benim sahnem. 2024'te artık 'Frikik verdi', 'Yok orası gözüktü', 'Yok selüliti gözüktü'! Bunlar var mı hala ya? Var mı? Şov var, ses var, daha ne olsun? Evet birkaç selülit de var, bana ne!"

Hadise'nin cesur ve kararlı sözleri, hayranları tarafından büyük destek ve takdirle karşılandı. Şarkıcının sahnedeki performansıyla ilgili konuşulurken, verdiği bu mesaj da geniş yankı uyandırdı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum