Gönül Dağı 134. Bölüm Full İzle! Gönül Dağı Son Bölüm İzle 134 Bölüm Full İzle! Gönül Dağı Son Bölüm İzle Youtube

Gönül Dağı 134. Bölüm Full İzle! Gönül Dağı Son Bölüm İzle 134 Bölüm Full İzle! Gönül Dağı Son Bölüm İzle Youtube
GÖNÜL DAĞI 134. BÖLÜM İZLE TRT1 CANLI: Gönül Dağı 134. Bölüm Full İzle! Gönül Dağı Son Bölüm İzle 134 Bölüm Full İzle! Gönül Dağı Son Bölüm İzle Youtube

Gönül Dağı 134. Bölümünde Heyecan Dorukta! İşte Detaylar...

TRT1'in sevilen dizisi Gönül Dağı'nın 134. bölümü heyecan dolu anlarla ekrana geldi. 6 Nisan Cumartesi günü yayınlanan bu bölümde Rıfat'ın annesinin suçsuzluğu için deliller aranmaya başlandı. İzleyiciler, Gönül Dağı 134. bölümü canlı izlemek için TRT1 ekranlarına kilitlendi.

Berk Atan, Semih Ertürk, Melis Sevinç, Hazal Çağlar, Nazlı Pınar Kaya gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Gönül Dağı dizisinde Rıfat'a kötü olaylar yaşanmaktadır. Gedelli halkı da bu durumdan oldukça etkilenmektedir. Gönül Dağı 134. bölümde Rıfat'ın başına gelenler izleyicileri derinden etkiledi.

Seyfettin, Mevsim'i unutmak için Hafıza Kuyusu'nun yakınlarına kadar gelirken, olaylar gelişmeye başladı. Gönül Dağı 134. bölümde amcaoğulları, Rıfat'ın annesini hapisten çıkarmak için deliller aramaya başladı. İzleyiciler, amcaoğullarının başına nelerin geleceğini merak etti.

Rıfat'ın evinde çıkan yangın sonrası kendini suçlayan Rıfat, beklenmedik bir haberle yıkıldı. Gönül Dağı son bölümde Rıfat ortadan kaybolurken, onu kimin bulacağı büyük bir merak konusu oldu. Seyfettin'in Mevsim'i unutmak için yaptığı hamleler ise izleyicileri şaşırttı.

Diğer yandan, Adile ve Hüseyin kızları Fidan'ı rehabilitasyon merkezinden alarak eve getirdi. Fidan'ın eski sağlığına kavuşup kavuşamayacağı ise gelecek bölümlerde belli olacak.

Gönül Dağı 134. bölümü 6 Nisan Cumartesi akşamı TRT1'de yayınlandı. Eğer kaçırdıysanız veya tekrar izlemek isterseniz, TRT1'nin resmi yayın platformu üzerinden bölümü izleyebilirsiniz.

Gönül Dağı dizisinin tüm bölümlerini izlemek için ise TRT'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Heyecan dolu anların yaşandığı Gönül Dağı 134. bölümü izleyenlere keyifli bir seyir deneyimi yaşattı. Gelecek bölümlerde neler olacağını merakla bekliyoruz!

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.