Gelinim Mutfakta Seda Ay Kimdir, Kaç Yaşında?

Gelinim Mutfakta Seda Ay Kimdir, Kaç Yaşında?
Gelinim Mutfakta Seda Ay Kimdir, Kaç Yaşında? Gelinim Mutfakta Yeni Gelin Seda Ay Nereli? Gelinim Mutfakta Seda Ay Instagram Hesabı

Kanal D'nin sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta'ya yeni gelin Seda Ay katıldı ve kayınvalidesi Müfide ile yarışmaya başladı. 15 Nisan 2024 Pazartesi günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1366. bölümde tanıtılan Seda Ay'ın kim olduğu, kaç yaşında olduğu ve Instagram hesabı merak konusu oldu.

GELİNİM MUTFAKTA SEDA AY KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Gelinim Mutfakta'ya yeni katılan Seda Ay, 26 yaşında ve aslen Kastamonulu. 2 aylık evli olan Seda, Haziran ayında düğün yapacak. Hemşire olan Seda Ay, aynı zamanda anestezi teknikeri olarak çalışmaktadır ve İstanbul'da yaşamaktadır.

Seda Ay'ın kayınvalidesi Müfide Ay ise 45 yaşında ve aslen Artvin Hopalıdır. 29 yıllık evli olan Müfide Ay, 2 çocuğa ve 1 toruna sahiptir ve ev hanımıdır. İstanbul'da yaşayan Seda Ay ve Müfide Ay, altınları paylaşamayınca yarışmada heyecanlı anlar yaşandı. Gelinim Mutfakta izleyicileri, Seda Ay'ı ve kayınvalidesi Müfide Ay'ı merakla takip etmektedir.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.