GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ, HANGİ GELİN GİTTİ? 1 Mart 2024 Gelinim Mutfakta bugün kim çeyrek altını kazandı, 10 bileziği h

GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ, HANGİ GELİN GİTTİ? 1 Mart 2024 Gelinim Mutfakta bugün kim çeyrek altını kazandı, 10 bileziği h
ÇEYREK ALTIN VE 10 BİLEZİK KAZANAN GELİNLER BELLİ OLDU

Kanal D'nin sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta, 1 Mart 2024 tarihinde izleyicilerine yine dolu dolu bir bölüm sunmuştur. Yarışmada gün içinde yapılan yemeklerin tadımları gerçekleştirilerek puanlar verilmiş ve çeyrek altın ile 10 bileziği kazanan gelinler belirlenmiştir.

Bu haftanın birincisi olan gelin, bugünkü bölümde en yüksek puanı alan Yeşim olmuştur. Yaratıcı ve lezzetli yemekleriyle jüri üyelerinin beğenisini kazanan Yeşim, birinci olarak çeyrek altını hak etmiştir.

Ayrıca, haftanın genel puanlamasında en yüksek puanı toplayan gelin ise Tuğba olmuştur. Tuğba, 10 altın bileziğinin sahibi olmuştur. Hem günlük performansıyla hem de haftalık performansıyla diğer gelinleri geride bırakarak bu ödülü kazanmıştır.

Bu haftanın elenen gelini ise Şafak olmuştur. Şafak, diğer gelinlerle olan rekabette yeterli puanı alamayarak yarışmaya veda etmek zorunda kalmıştır.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen diğer önemli olaylardan biri, 29 Şubat tarihinde yapılan yarışmadır. 29 Şubat'ta çeyrek altını kazanan gelin ise Tuğba olmuştur.

Ayrıca, 28 Şubat tarihinde yapılan yarışmada en yüksek puanı toplayarak çeyrek altını kazanan gelin ise Gözde olmuştur. Gözde, lezzetli yemekleriyle jüriyi etkileyerek birinci olmuştur.

Gelinim Mutfakta yarışması, her gün heyecanla takip edilen bir program olmaya devam etmektedir. Yarışmada gelinlerin lezzet yetenekleri ve yaratıcılıkları jüri tarafından değerlendirilmekte ve izleyicilere keyifli anlar yaşatmaktadır. Puan durumu ve kazanan gelinlerle ilgili güncel bilgiler programın her bölümünde açıklanmaktadır.

(HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.