Gelinim Mutfakta Birgül Ne İş Yapıyor? Gelinim Mutfakta Birgül Küçük Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

Gelinim Mutfakta Birgül Ne İş Yapıyor? Gelinim Mutfakta Birgül Küçük Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?
Gelinim Mutfakta Birgül Küçük Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Gelinim Mutfakta Birgül Ne İş Yapıyor?

Gelinim Mutfakta: Birgül Küçük Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

Gelinim Mutfakta Maratonu Yepyeni bir hafta başlangıcında, Gelinim Mutfakta programında gözler yeni gelin Birgül Küçük'e çevrildi. 8 Nisan Pazartesi günü ekrana gelen 1361. bölümle birlikte, yeni gelin Birgül Küçük ve kayınvalidesi Kadriye Küçük yarışa başladı. Peki, Gelinim Mutfakta Birgül Küçük kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilenler...

Birgül Küçük Kimdir? Gelinim Mutfakta'nın yeni gelini Birgül Küçük, 32 yaşında ve 8 yıllık evli. Sakarya'da yaşayan Birgül, 2 çocuk annesi ve ev hanımıdır.

Birgül Küçük Instagram Hesabı Gelinim Mutfakta izleyicileri, Birgül Küçük'ü daha yakından tanımak için Instagram hesabını ziyaret edebilirler.

Kayınvalidesi Kadriye Küçük Birgül Küçük'ün yarışa kayınvalidesi Kadriye Küçük ile katıldığını belirtelim. Kadriye Küçük, 60 yaşında ve 37 yıllık evli. Düzce kökenli olan Kadriye, 1 oğlu ve 2 torunu olan bir anne.

Yarıştaki Durum Birgül Küçük, Gelinim Mutfakta'da çeyrek altın ve hafta finali için 10 altın bilezik kazanma hedefinde. Ancak bu hedef, kayınvalidesi Kadriye ile aralarında bir tartışmaya yol açtı. Kadriye, Birgül'ün altınları kazanarak oğluna düğün yapacağını söyleyerek tartışma yarattı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.