Gelinim Mutfakta 12 Nisan 2024 Puan Durumu! Gelinim Mutfakta Bilezikleri Kim Aldı?

Gelinim Mutfakta 12 Nisan 2024 Puan Durumu! Gelinim Mutfakta Bilezikleri Kim Aldı?
12 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ AÇIKLANDI: Gelinim Mutfakta 12 Nisan 2024 Puan Durumu! Gelinim Mutfakta Bilezikleri Kim Aldı?

Gelinim Mutfakta Programının 12 Nisan 2024 Puan Durumu ve Elenecek İsim

Her hafta finalinde 10 altın bilezik dağıtan popüler program Gelinim Mutfakta, bu hafta elenen yarışmacıyı açıkladı. 12 Nisan 2024 tarihinde yayınlanan programda puan durumu da netleşti. İşte detaylar:

12 Nisan Gelinim Mutfakta Kim Eledi? Gelinim Mutfakta'nın 1365. bölümünde birinciliği kimin aldığı merak edilen konular arasında yer alıyor. 12 Nisan Cuma gününe geldiğimizde haftanın finalinde Çikolata Soslu Halka Tatlısı yapan gelinler arasında kazanan ve kaybeden belli oldu. Programda günün en iyi tabağını çıkaran gelin çeyrek altın kazanırken, hafta boyunca en yüksek puanları toplayan gelin ise 10 altın bileziği kazandı. Hafta finalinde Yeşim ile kayınvalidesi Beyhan arasında yaşanan balık tartışması ise dikkat çekti.

12 Nisan Gelinim Mutfakta Puan Durumu Gelinim Mutfakta'nın 12 Nisan 2024 puan durumu izleyicilerle paylaşıldı. Çikolata Soslu Halka Tatlısı yapan gelinler 1'den 5'e kadar puan aldılar. 8-12 Nisan haftasında en yüksek puanları toplayan gelin Aleyna, 10 altın bileziği kazandı. Aleyna ayrıca günün en yüksek puanını alarak çeyrek altını da kazandı. Yeşim ise -2 ceza puanı aldı. Hafta boyunca en düşük puanlara sahip olan ve elenen gelin ise Birgül oldu.

Gelinim Mutfakta Toplam Puan Durumu Programın toplam puan durumu şu şekilde:

  • Aleyna: Toplam 63 puan
  • Damla: Toplam 62 puan
  • Yeşim: Toplam 57 puan
  • Birgül: Toplam 45 puan

Bu haftanın sonuçlarına göre Aleyna programda en yüksek puanı elde ederek birinciliği sürdürmekte, Yeşim ise en düşük puan alan yarışmacı konumunda bulunuyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum