Feyza Civelek Neden Peruk Takıyor?

Feyza Civelek Neden Peruk Takıyor?
Kızılcık Şerbeti Nilay peruk takmasının sebebini ilk kez açıkladı! Feyza Civelek hastalığı ile ilgili içini döktü...

Feyza Civelek, Kızılcık Şerbeti Nilay'ın Peruk Takma Sebebini Açıkladı!

Feyza Civelek, Kızılcık Şerbeti Nilay karakteriyle ekrana gelen dizinin sevilen oyuncusu, son olarak Katarsis programına konuk oldu. Programda, Nilay'ın peruk takma sebebini ve yaşadığı hastalığı ilk kez açıkladı. İşte detaylar...

Feyza Civelek, sevilen dizi Kızılcık Şerbeti'nin başarılı oyuncusu olarak tanınıyor. Ancak son günlerde dikkatleri üzerine çeken bir konu vardı: Nilay karakterinin peruk takması. Bu konuyla ilgili merak edilenleri aydınlatmak için Feyza Civelek, Katarsis programına katıldı ve samimi açıklamalarda bulundu.

Nilay karakterinin peruk takma sebebini anlatan Feyza Civelek, yaşadığı zor bir döneme işaret etti. Köpeğini kaybetmesinin ardından yaşadığı üzüntü ve sıkıntıların, sedef hastalığı ve saç dökülmesine yol açtığını paylaştı. Köpeğinin ölümü onun için büyük bir kayıp olduğunu ve bu sürecin kendisini derinden etkilediğini belirtti. Ayrıca, dedesini kaybetmesinin de bu zor dönemi daha da ağırlaştırdığını ifade etti.

Bu zorlu süreci atlatmaya çalışırken 1.5 ayda 21 kilo verdiğini söyleyen Civelek, zayıflamasının oyunculuk kariyerine olumlu etki yaptığını belirtti. Zira kilolu oyunculara verilen rollerin sınırlı olduğunu ve zayıfladıktan sonra daha fazla teklif aldığını dile getirdi.

Nilay karakterinin kendisi için özel bir yerde olduğunu vurgulayan Feyza Civelek, onu benimsediğini ve bu rolde kendini bulduğunu ifade etti. Nilay'ın kötü ama içinde bir yerlerde iyi bir karakter olduğunu ve onu canlandırırken iç güzelliğini ön plana çıkarmaya çalıştığını söyledi.

Feyza Civelek'in samimi açıklamaları, izleyicileri Nilay karakterinin peruk takma sebebini anlamaya ve onun yaşadığı zorlu dönemi daha derinden hissetmeye yönlendirdi. Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümlerinde Nilay karakterini daha yakından takip etmek için izleyiciler sabırsızlanıyor.

(HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.