Esra Ezmeci’nin Programında Şaşırtan İtiraf: Zam Yerine Patronun Eşini Aldı

Esra Ezmeci’nin Programında Şaşırtan İtiraf: Zam Yerine Patronun Eşini Aldı
Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de yayınlanan 'Yeni Baştan' programında, izleyicileri şaşırtan bir itiraf gerçekleşti.

Programa katılan bir kişi olan Oktay, zam talebinin reddedilmesi üzerine patronunun eşini baştan çıkarmaya çalıştığını itiraf etti.

Oktay, özel bir giyim mağazasında kasiyer olarak çalıştığını ve bir süre sonra zam talebinde bulunduğunu ifade etti. Ancak patronunun zam yapmayacağını söylemesi üzerine Oktay, sinirlendi ve patronun eşini etkilemeye karar verdi.

Esra Ezmeci, Oktay'a evlilik konusundaki düşüncelerini sordu. Oktay, "Evlilik insanı değilim" yanıtını verdi. Oktay, patronun eşinin kendisine aşık olduğunu ve patronun yapmadığı tüm zamı eşinden aldığını iddia etti.

Sonunda Oktay, bu durumdan bıktığını ve işten ayrıldığını belirtti. Esra Ezmeci, Oktay'a, "Bundan sonra bu tür intikamlardan uzak durmanızı umuyorum. Çünkü hatalar hiçbir zaman hata ile kapanmaz. İlahi adaletin terazisi hiç şaşmaz" şeklinde tavsiyede bulundu.

Bu şaşırtıcı itiraflar, programın izleyicileri tarafından ilgiyle karşılandı. Ancak, bu tür intikam eylemlerinin sağlıklı ve etik olmadığı konusunda da dikkat çekildi.

(HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.