Esra Ezmeci'den gelen itirafa sert tepki: "Sapkınsınız..."

Esra Ezmeci'den gelen itirafa sert tepki: "Sapkınsınız..."
Psikolog Esra Ezmeci'nin, Yeni Baştan programında yaptığı açıklamalar ve sosyal medyadaki paylaşımları tartışma yaratmaya devam ediyor.

Son olarak, "eş değiştirme" konusundaki görüşleriyle dikkat çeken Ezmeci, "Sapkınsınız, üçlü fanteziler..." şeklinde sert ifadelerle tepki gösterdi.

Ezmeci, yayınında "Hiçbir kültürde kimse yakını eşiyle paylaşmasını istemez, böyle bir şey yok" diyerek başladığı açıklamasında, "Onların adı kültür değil sapkın, yani sapıklık. Sapkınlıklar da bu tarz böyle yok, eşini paylaştı, artık ne psikolojik ne başka bir şeyden söylemiyorum, sapkınsanız bence onlar da ceza almalı zaten" şeklinde sert eleştirilerde bulundu.

Ezmeci, "Bu tarz ilişkileri önlemek için bence o sapkın ilişkilerin peşinde koşanlar işte değişik fanteziler, yok üçlü fanteziler... Çok duyduğum için söylüyorum keşke onlara da ceza gelse..." diyerek, bu tür ilişkilere karşı sert bir tavır sergiledi.

Programda devamında "Gidip sosyal medyada bir yerlerde birbirlerinin eşlerini değiştiriyorlar, abuk sabuk şeyler yapıyorlar, bunlara da bir ceza gelsin. Siz sapıksınız" diyerek isyan etti.

Ezmeci'nin bu sert tepkisi, sosyal medyada da geniş yankı buldu ve tartışmalara sebep oldu. Bu konudaki görüşleriyle ön plana çıkan Ezmeci'nin açıklamaları, hem destek hem de eleştiri alarak gündemdeki yerini koruyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.