Erman Toroğlu Ceketi Kaç Para, Ne Kadar?

Erman Toroğlu Ceketi Kaç Para, Ne Kadar?
Erman Toroğlu'nun Göz Kamaştıran Ceketi Sosyal Medyada Büyük İlgİ Çekti.

Beşiktaş-Galatasaray derbisi sonrasında A Spor'da yorum yapan ünlü spor yorumcusu Erman Toroğlu, bu sefer ceketiyle gündem oldu. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran Toroğlu'nun giydiği gri renkli desenli ceket, dikkatleri üzerine çekti. Ünlü markaya ait olan ve yaklaşık olarak 160 bin TL değerinde olduğu söylenen ceket, moda tutkunlarının ve takipçilerinin ilgisini çekti.

Sosyal medyada hızla yayılan bu habere göre, Toroğlu'nun ceketiyle birlikte altın kolyesi ve saati de gözlerden kaçmadı. Birçok kişi, ceketin görünümü hakkında farklı yorumlar yaparken, bazıları da maddi değerine dikkat çekti. "O ceketle kendisini birine benzeteceğim ama bir türlü benzetemedim" ve "Birkaç yüz bin lira para onun için" gibi yorumlar sosyal medyada sıkça paylaşıldı.

Bu olayın yanı sıra, Erman Toroğlu'nun geçtiğimiz yıllarda kendisinden 35 yaş küçük avukat Ezgi Yavuz ile evlenmesi ve sonrasında her tarafı aynayla kaplı yatak odasıyla gündeme gelmesi de hafızalarda yer etmişti. Kendisi spor yorumculuğu yapmaya devam eden eski hakem Erman Toroğlu'nun hayatındaki bu ilginç detaylar, sosyal medyanın dikkatini çekmeye devam ediyor.

(Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.