Ebru Gündeş’in Dubai’deki Nikahına Çocukları da Katıldı

Ebru Gündeş’in Dubai’deki Nikahına Çocukları da Katıldı
Bir konsolosluk töreninin ardından, seçkin davetlilerin katılımıyla gerçekleşen evlilik kutlaması, Dubai'nin göz alıcı mekanlarından Five Palm Jumeirah Hotel'de yapıldı.

Bir konsolosluk töreninin ardından, seçkin davetlilerin katılımıyla gerçekleşen evlilik kutlaması, Dubai'nin göz alıcı mekanlarından Five Palm Jumeirah Hotel'de yapıldı. Bu özel gün, çiftin yaşamındaki yeni bir başlangıcın müjdecisi olarak büyük bir coşkuyla kutlandı. Ebru Gündeş ve Murat Özdemir çifti, bu mutlu günlerini Dubai'deki evlerinin önünde düzenlenen geleneksel bir davullu zurnalı kutlama ile başlattı. Bu coşkulu kutlama, çiftin ve davetlilerin konvoyla otelde düzenlenecek olan asıl kutlama mekanına geçişini simgeliyordu.

Nikah töreni ve ardından gerçekleştirilen konvoy, çiftin yanı sıra Murat Özdemir'in ilk evliliğinden olan iki oğlu ve Ebru Gündeş'in kızı Alara'nın da katılımıyla aile bireylerinin bu özel günü birlikte kutlamalarına sahne oldu. Aile içindeki bu birliktelik ve mutluluk, çiftin hayatındaki yeni bölümün sadece ikisi için değil, aynı zamanda çocukları için de yeni başlangıçlar vaat ettiğini gösteriyordu.

Ebru Gündeş’te Dubai’de Yaşıyor

Ebru Gündeş ve Murat Özdemir'in evlilik kutlaması, Dubai'nin gözde mekanlarından Five Palm Jumeirah Hotel'de gerçekleşti. Bu özel gün, çiftin yakın arkadaşlarının ve ailelerinin katılımıyla unutulmaz bir kutlamaya sahne oldu. Davet öncesinde, Ebru Gündeş'in Dubai'deki evinin önünde, davullar ve zurnalar eşliğinde yapılan geleneksel kutlama, çevrede büyük bir coşku yarattı. Çift, bu coşkulu kutlamanın ardından, dostlarının ve sevdiklerinin oluşturduğu bir konvoy eşliğinde, nikâh töreninin yapılacağı mekâna doğru yola çıktı.

Nikâh töreni ve ardından gerçekleşen kutlamada, Murat Özdemir'in ilk evliliğinden olan iki oğlu ve Ebru Gündeş'in kızı Alara da hazır bulundu. Aile bireylerinin bu mutlu günlerinde bir araya gelmesi, kutlamaya ayrı bir anlam katarken, çocukların da bu özel anlarda yer alması gözlerden kaçmadı. Bu mutlu gün, "Aramızda Kalsın" programı ekipleri tarafından da görüntülendi ve çekilen fotoğraflar, çiftin ve çocuklarının nikâha giderkenki heyecan ve mutluluklarını ölümsüzleştirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.