Dünyayı Sarsan Brezilya Dizisi Brasil Avenue Türkiye'ye Geliyor!

Dünyayı Sarsan Brezilya Dizisi Brasil Avenue Türkiye'ye Geliyor!
Brezilya'da büyük ses getiren ve 150'den fazla ülkede yayınlanan "Brasil Avenue" dizisinin Türkiye uyarlaması geliyor.

Brezilya'da büyük ses getiren ve 150'den fazla ülkede yayınlanan "Brasil Avenue" dizisinin Türkiye uyarlaması geliyor. Ay Yapım, dizinin haklarını satın alırken projenin yönetmen koltuğuna ise Fatmagül'ün Suçu Ne ve Kara Sevda gibi uluslararası hit dizilerden tanıdığımız Hilal Saral oturdu.

Hikaye ve Karakterler

Pembe dizi olarak yayınlanan ve Brezilya'da izleyicileri büyüleyen Brasil Avenue, Arjantin'de birkaç yıl kaldıktan sonra babası ve üvey annesinden intikam almak için Brezilya'ya dönen Nina'nın hikayesini anlatıyor. Dizi, Nina'nın Brezilya'da yaşadığı dramatik olaylar ve aradığı aşkı bulma çabası etrafında dönüyor.

Hilal Saral'ın Dokunuşu

Hilal Saral'ın yönetmenliği, Brasil Avenue'nin Türkiye uyarlamasına ihtiyacı olan dramatik tonu ve duygusal derinliği katacak. Saral'ın daha önceki çalışmaları göz önüne alındığında, Türkiye versiyonunun da izleyicileri derinden etkileyeceği kesin gibi görünüyor.

Devrim Özkan'ın Takibi

Devrim Özkan'ın Hilal Saral'ı sosyal medyada takibe alması, dizide yer alacağı şeklinde yorumlandı. Özkan'ın hangi karakteri canlandıracağı ise henüz bilinmiyor.

Çekim Tarihi Belli Değil

Brasil Avenue'nin Türkiye uyarlamasının çekimlerinin ne zaman başlayacağı ve hangi kanalda yayınlanacağıyla ilgili net bir bilgi bulunmuyor. Ay Yapım ve Hilal Saral'ın bu konudaki açıklamaları merakla bekleniyor.

Brasil Avenue'nin Türkiye'de de büyük bir başarı yakalaması ve izleyicileri ekrana kilitlemesi bekleniyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.