Dilan Polat'ın kayınvalidesi "bir milyoncu" oldu

Dilan Polat'ın kayınvalidesi "bir milyoncu" oldu
Dilan Polat'ın kayınvalidesi "bir milyoncu" oldu. Konuyla alakalı detaylar ve çok daha fazlası bu haberde...

Dilan Polat'ın Kayınvalidesi "Bir Milyoncu" Oldu

Dilan Polat'ın kayınvalidesi olan Şükran Polat, oğulları Engin ve Kürşat ile birlikte cezaevinde bulunan eşi ve gelini Dilan Polat'ın yokluğunda sosyal medya üzerinden ürün satışları yapmaya başladı. Şükran Polat, daha önce altın takılarıyla tanınmıştı ancak şimdi sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekti.

Sağlık Ürünü Reklamı ve Dikkat Çeken Fiyatı

Şükran Polat, sosyal medya hesabından yasak olmasına rağmen ödem ve sindirime iyi geldiğini iddia ettiği bir sağlık ürününün reklamını yaptı. Üstelik bu ürünün ikincisinin 1 TL olması da dikkat çekti.

Ailenin Geçmiş Tutuklama Süreci

Geçtiğimiz sene kasım ayında, Engin Polat, Dilan Polat, Sıla Doğu, Can Doğu, Kürşat Polat ve Sezgin Polat, "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçlarından tutuklanmıştı. Bu süreçte ailenin yaşadığı sıkıntılar kamuoyunun dikkatini çekmişti.

Şükran Polat'ın İsyanı

Ailesinin tutuklanması sürecinde Şükran Polat, hastaneye getirilirken "Çok sinirliyim bunu söylemek istiyorum. Başka bir şey söylemek istemiyorum" diyerek isyanını dile getirmişti. Bu durum, ailenin yaşadığı zorlukları ve Şükran Polat'ın duygusal durumunu yansıtıyor.

2 / 2

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.