Cem Yılmaz'dan tepki çeken paylaşım!

Cem Yılmaz'dan tepki çeken paylaşım!
Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Ramazan ayının ilk gününde içkili bir anıyı paylaştığı için sosyal medyada yoğun bir tepkiyle karşılaştı. Aktif olarak kullandığı Instagram hesabından Ramazan ayında yaptığı paylaşım nedeniyle eleştirilerin hedefi haline geldi.

Yakın zamanda gösterilerine başlayan ve hayranlarıyla etkileşimini Instagram üzerinden sürdüren Cem Yılmaz, sahura kalkılan ilk gün içki içtiği bir anının fotoğrafını paylaştı. Ancak bu paylaşım, bazı kullanıcılar tarafından tepkiyle karşılandı.

Sessizliğini koruyan ünlü komedyen, 5,7 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabında genellikle gündelik hayatından kareleri ve mizahi içerikleri paylaşıyor. Ancak Ramazan ayında içkili bir paylaşım yapması, takipçilerinden ve genel olarak toplumdan eleştiriler almış durumda.

cem-yilmaz-ramazan-ayinda-yaptigi-ickili-16934707-4441-m.jpgCem Yılmaz'a yöneltilen eleştiriler arasında, "Nispet yapar gibi böyle bir paylaşım yapması doğru değil" ve "Kendisine saygısı olmayanın başkasına da olmaz" gibi yorumlar bulunuyor. Ancak ünlü komedyen, bu eleştirilere henüz bir yanıt vermemiş durumda.

Yılmaz'ın paylaşımıyla beraber başlayan bu tartışma, Ramazan ayının kutsallığı ve toplumsal değerlerin önemi konusunda da geniş bir tartışma başlattı. Özellikle sanat camiasından gelen her hareketin daha fazla dikkatle değerlendirildiği günümüzde, Cem Yılmaz'ın bu paylaşımı da yoğun bir şekilde konuşulmaya devam ediyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.