Cansu Demirci Neden Öldü?

Cansu Demirci Neden Öldü?
Cansu Demirci öldü mü neden öldü? Selena'daki Selin öldü mü?

Selena dizisinin sevilen karakterlerinden biri olan Selin'i canlandıran Cansu Demirci hakkında sosyal medyada öldüğüne dair çıkan iddialar, büyük bir yanılgı olduğu ortaya çıktı. Dizinin diğer oyuncularından Dilara Kurtulmuş, konuyla ilgili açıklama yaparak bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Selena dizisi, 2006-2010 yılları arasında yayınlanan ve Türk televizyon tarihinde iz bırakan fantastik komedi yapımlarından biriydi. Cansu Demirci, Selin karakteriyle bu unutulmaz yapımda yer almıştı. Dizinin başrollerinde Sinem Kobal, Cansu Demirci, Gizem Güven ve Dilara Kurtulmuş yer alıyordu.

Son günlerde sosyal medyada dolaşan videolar ve paylaşımlar, Cansu Demirci'nin öldüğü iddialarını gündeme taşıdı. Ancak, bu iddiaların gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı. Oyuncunun rol arkadaşı Dilara Kurtulmuş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, söz konusu videoların kendisine ait olmadığını ve bu tür yalan haberlere karşı suç duyurusunda bulunduğunu ifade etti.

Dilara Kurtulmuş, "Bu TikTok hesabı bana ait değil! Instagram ve TikTok sayfalarımda paylaşımlarımı kopyalayarak uzun bir süredir benmişim gibi davranan bu hesap hakkında geçtiğimiz ay suç duyurusunda bulundum. Bu hesap, Cansu Demirci'nin öldüğüne dair yalan haberler yayarak insanları kandırmaya çalışıyor. Cansu Demirci hayatta ve sağlıklıdır. Lütfen bu tür yalanlara itibar etmeyin ve bu hesabı şikayet edin." şeklinde açıklama yaptı.

Cansu Demirci'nin hayranları da sosyal medyada #CansuDemirciYaşıyor etiketiyle paylaşımlar yaparak oyuncuya destek mesajları iletti. Bu yanlış bilginin yayılması, dizinin hayranlarını da üzdü, ancak gerçek ortaya çıktı ve Cansu Demirci'nin sağlıklı olduğu doğrulandı.

(HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.