Bu akşam Taş Kağıt Makas var mı? Taş Kağıt Makas'ın yeni bölümünde neler olacak?

Bu akşam Taş Kağıt Makas var mı? Taş Kağıt Makas'ın yeni bölümünde neler olacak?
Kanal D'nin sevilen dizisi "Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu", bu akşam heyecan dolu bir yeni bölümle izleyicilerin karşısına çıkıyor.

MF Yapım imzasını taşıyan dizi, Umut'un sıra dışı hafıza yeteneği ve alzheimer hastası babasıyla verdiği mücadeleyi merkezine alıyor. Yeni bölümde neler olacağı merakla bekleniyor.

NELER YAŞANACAK?

Önceki bölümde yaşananlar, Umut'un hayatını alt üst ederken, babasının alzheimer hastalığına yakalanmasıyla yaşadığı zorluklar daha da artmıştı. Rıza'nın Büşra'nın katil olarak tutuklanması, Umut'u büyük bir sınavın içine sokmuştu. Babasını kurtarmak için çabalayan genç adam, Alev'in yardımıyla bu zorlu süreci atlatmaya çalışıyor.

Diğer yandan, içeriden kurtulan Harun'un, Fecir Emirkıran'ın hedefi haline gelmesi, aralarındaki mücadelenin ikinci perdesini başlatıyor. Harun'un, Fecir Emirkıran'a karşı verdiği mücadele, dizinin en heyecan dolu anlarından birini oluşturuyor.

Umut'un babasını kurtarmak için iyi bir avukata ihtiyacı olduğunun farkında olan genç adam, kendisini Harun Yakar'ın kapısında buluyor. Peki, Umut, Harun Yakar'ı babasının davasını almaya ikna edebilecek mi?

KADRODA KİMLER VAR?

Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip, Anıl Taşezen gibi başarılı oyuncuların yer aldığı "Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu", yeni bölümüyle bu akşam Kanal D ekranlarında olacak. İzleyicileri, dizinin heyecan dolu sahneleri ve sürükleyici hikayesiyle bekliyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.