Boşanmıyoruz

Boşanmıyoruz
Seda Sayan boşanma iddialarına canlı yayında cevap verdi!

Seda Sayan, sürekli gündemi meşgul eden estetik operasyonlarıyla bir kez daha dikkatleri üzerine çekti. En son 'Fransız askısı' yöntemiyle yüzünü gerdiren ünlü şarkıcı, burnu ile dudağı arasındaki mesafeyi kısaltmak için de "dudak liftingi" yaptırdı.

Özel Hayatında Yaşanan Gelişmeler

Ünlü şarkıcı, evlilik sonrasında yaşadığı mahkeme süreciyle gündeme geldi. Resmi işlemlerde yaşadığı sorunlar nedeniyle isminin yanına gelen Ökten soyadını mahkeme kararıyla kaldırtan Sayan, bu kararın ardından boşanma iddialarıyla gündeme oturdu.

Seda Sayan'dan Açıklama

Boşanma iddialarına canlı yayında cevap veren Seda Sayan, ailesinin yalan haberlerden etkilendiğini belirterek, "Yanlış anlaşıldı, hatta 'boşanıyorlar' ve benim evi terk ettiğim bile yazıldı." dedi. Ayrıca, bu iddiaları yalanlayarak, 2,5 yıldır eşiyle birlikte olduklarını ve aralarında herhangi bir sorun olmadığını vurguladı.

İsyandan Küfürlü Tepki

Sayan, iddialara karşı sert bir şekilde tepki göstererek, "Öyle bir şey yok. Nereden çıkarıyorsunuz bunları? Hepimizin ailesi var. Bak bir sürü küfrediyorum size içten. Rahatlıyorum." şeklinde konuştu.

Aşkını Savunan Seda Sayan

Ünlü şarkıcı, aşklarının herkes tarafından görüldüğünü ve iddiaların temelsiz olduğunu vurgulayarak, "Bu aşktan ne istiyorlar? Yapmayın ya böyle şeyler. Öldünüz be." diyerek tepkisini dile getirdi.

(HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.