Bir Dağ Masalı filmi nerede çekildi?

Bir Dağ Masalı filmi nerede çekildi?
Bir Dağ Masalı nerede çekilmiştir? Sorusu merak edilmekte ve internet üzerinde sıklıkla araştırılmaktadır.

Bir Dağ Masalı, Türkan Şoray ve Murat Soydan'ın başrollerini paylaştığı unutulmaz bir Türk sinema klasiğidir. Film, yönetmen Turgut Demirağ tarafından yönetilmiş ve Artvin ilinin Kemalpaşa ilçesine bağlı Gümüşdere Köyü Mahallesinde çekilmiştir.

Bu büyüleyici film, Türkan Şoray'ın canlandırdığı Lale karakteriyle izleyicileri etkilemiş, Murat Soydan'ın performansıyla da dikkat çekmiştir. Oyuncu kadrosunda Türk sinemasının önemli isimlerinden Ali Şen, Mualla Sürer ve Kuzey Vargın gibi isimler de yer almıştır.

Bir Dağ Masalı'nın duygusal derinliği, etkileyici doğa manzaraları ve karakterlerin içsel yolculuğuyla izleyicilerin gönlünde taht kurmuştur. Turgut Demirağ'ın yönetmenliğindeki bu başyapıt, Türk sinemasının önemli eserleri arasında yer almakta ve zamanın ötesinde bir hikayeyi izleyicilere sunmaktadır.

Bir Dağ Masalı'nın çekildiği muhteşem doğa manzaralarıyla dolu sahneleri, Türk sinemasının unutulmaz anları arasında yerini almıştır. Film, zamansız hikayesiyle ve oyuncularının muazzam performanslarıyla izleyicileri etkilemeye devam etmektedir.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.