Ben Bu Cihana Sığmazam'a yeni oyuncu

Ben Bu Cihana Sığmazam'a yeni oyuncu
ATV'de yayınlanan ve başrollerini Oktay Kaynarca ile Ebru Özkan Saban'ın paylaştığı "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisi, kadrosuna yeni bir ismi dahil ediyor.

Ünlü oyuncu Dilara Aksüyek, dizinin kadrosuna katılarak önemli bir karakteri canlandıracak.

Arzu Rolüne Hayat Verecek

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Dilara Aksüyek, "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisiyle anlaştı. Aksüyek, dizide Arzu karakterine hayat verecek. Arzu, Ateş Türk'ün (Burak Çelik) Fransa'dan gelen eski eşi olarak seyirci karşısına çıkacak. Güzel oyuncu, 62. bölümden itibaren dizinin ekibinde yer alacak.

Oktay Kaynarca ve Ebru Özkan Saban'ın başrollerini paylaştığı "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisi, izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Sürükleyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi, her bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başarıyor.

Dilara Aksüyek Kimdir?

Dilara Aksüyek, Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Birçok tiyatro oyununda ve dizi projelerinde yer almış olan Aksüyek, yetenekli oyunculuğuyla dikkat çekmektedir.

"Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisine katılacak olan Dilara Aksüyek'in performansı, izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

1049064752-0-105-2000-1230-1920x0-80-0-0-38b3d48dd1a13de19cd31e2b3de41ba5.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.