Ben Bu Cihana Sığmazam Yeni Bölüm Ne Zaman? Ben Bu Cihana Sığmazam Bu Hafta Yok Mu? Ben Bu Cihana Sığmazam Bu Akşam (9 Nisan)

Ben Bu Cihana Sığmazam Yeni Bölüm Ne Zaman? Ben Bu Cihana Sığmazam Bu Hafta Yok Mu? Ben Bu Cihana Sığmazam Bu Akşam (9 Nisan)
Ben Bu Cihana Sığmazam Bu Akşam (9 Nisan) Var Mı? Ben Bu Cihana Sığmazam Yeni Bölüm Ne Zaman? Ben Bu Cihana Sığmazam Bu Hafta Yok Mu?

Ben Bu Cihana Sığmazam: Yeni Bölüm Bilgileri

Ben Bu Cihana Sığmazam Bu Akşam Var Mı? Ekranda Heyecan Yok!

İzleyiciler Merak Ediyor: Bugün Var Mı?

Bugünün haberine odaklanan izleyiciler, "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisinin yeni bölümünün akşam yayını olup olmadığını merak ediyorlar. Ancak, 9 Nisan Salı günü için yeni bir bölüm yayınlanmayacak. Nedeni ise Ramazan Bayramı tatilinin başlamasıyla beraber tüm dizilerin yayın akışından çıkması olacak. Dolayısıyla, "Ben Bu Cihana Sığmazam" da bayram tatili sebebiyle ekranda olmayacak. ATV'nin 9 Nisan 2024 Salı günü yayın akışında ise Ben Bu Cihana Sığmazam yerine Aquaman adlı film izleyicilerle buluşacak.

Ben Bu Cihana Sığmazam: Yeni Bölüm Ne Zaman? Heyecan Dorukta!

İzleyiciler Sabırsızlanıyor: Yeni Bölüm Bekleniyor!

"Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisinin son bölümünde Cezayir ve Müfit’i öldüren Taziyev ile Erman’ın karşı karşıya gelmesi izleyicileri ekrana kilitlemişti. Bu kez, Erman'ın çaresizliği ve Serkan'ın babasını kurtarma mücadelesi merakla beklenen yeni bölümdeki gelişmeler arasında. Aynı zamanda Leyla'nın bebek müjdesiyle yaşadığı tatlı telaş ve Ada'nın annesi Arzu'nun evdeki dengeleri değiştirmesi de merak konusu. Elif'in alacağı zor karar ise izleyicilerin heyecanını arttıran diğer bir detay. "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisinin yeni bölümü için geri sayım başladı!

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.