Bakın Cem Yılmaz'ın gizemli sevgilisi kimmiş?

Bakın Cem Yılmaz'ın gizemli sevgilisi kimmiş?
Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın gizemli sevgilisi sonunda ortaya çıktı.

Cem Yılmaz'ın paylaştığı bir topuklu ayakkabının sahibi olarak tanımlanan Necla Karahalil, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. İkilinin aşkı, Yılmaz'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gün yüzüne çıktı.

Cem Yılmaz, "O kaddaaaar!" notuyla bir kadın ve bir erkeğin ayakkabı fotoğraflarını paylaşarak merak uyandırmıştı. Ardından gizemli topuklu ayakkabının sahibi olarak Necla Karahalil'in adı sıkça geçmeye başladı. Karahalil'in, Yılmaz'ın yayınladığı ayakkabı fotoğrafına cevap olarak "Şubat gibi şubat güneşim doğdu, ağzım tatlandı, yüreğim havalandı, ruhum okşandı. Sevgiyle nicelerine, oley" notunu düştüğü ve Yılmaz'ın kalp emojisiyle yanıt verdiği ortaya çıktı.

65e465cd532d0a621fb377e2.webp

Necla Karahalil'in pilates eğitmeni olarak tanınması ve sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ilgi görmesi dikkat çekti. 37 yaşındaki Karahalil ile Cem Yılmaz arasında 13 yaş fark olması ise kamuoyunun dikkatini çekti.

Yılmaz'ın uzun süredir gizemli bir ilişki yaşadığı spekülasyonları yapılıyordu. Ancak bu yeni gelişmeyle birlikte ünlü komedyenin sevgilisiyle olan ilişkisi artık kamuoyu tarafından daha net bir şekilde biliniyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.