Bakan Koca'dan Kadir İnanır'ın durumu ile ilgili açıklama:

Bakan Koca'dan Kadir İnanır'ın durumu ile ilgili açıklama:
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ünlü sanatçı Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili son gelişmeleri kamuoyuyla paylaştı.

İnanır'ın sabah saatlerinde geçirdiği inme sonrası acil bir operasyon geçirdiğini belirten Bakan Koca, klinik seyrin değerlendirilmesinin ardından uyandırılmasının planlandığını ifade etti.

74 yaşındaki usta oyuncunun Beykoz'daki evinde inme geçirmesi üzerine hastaneye kaldırıldığını aktaran Bakan Koca, yapılan operasyonun başarılı geçtiğini ve şu anda yoğun bakım ünitesinde entübe edilmiş olarak takip edildiğini belirtti.

Bakan Koca'nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bu sabah Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine bilinci kapalı olarak getirilen Sn. Kadir İnanır, tıkalı olan serebral arter damarının başarılı bir operasyonla açılmasının ardından yoğun bakıma alınmış; entübe edilmiş ve uyutulmuş olarak takibine karar verilmiştir. Klinik seyri ve beyin görüntülemeleri değerlendirilerek uyandırılması planlanmaktadır. Değerli sanatçımızın ailesine, tüm sevenlerine bu üzücü olay sebebiyle geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum." şeklinde açıklama yaptığı öğrenildi.

Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili gelişmelerin yakından takip edildiği ve sanatçının bir an önce sağlığına kavuşması için dua edildiği belirtildi.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.