Bahar dizisi ne zaman, bugün mü, saat kaçta, hangi kanalda?

Bahar dizisi ne zaman, bugün mü, saat kaçta, hangi kanalda?
Bahar dizisi ne zaman, bugün mü, saat kaçta, hangi kanalda?

Show TV'nin merakla beklenen dizisi "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" perşembe günleri izleyicilerle buluşuyor. Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Hatice Aslan, Ecem Özkaya, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever gibi deneyimli ve başarılı oyuncuların yer aldığı dizi, Bahar'ın ani hastalığı sonrasında hayatını yeniden inşa etme çabasını konu alıyor.

Bahar dizisi, her hafta Salı akşamları saat 20:00'de izleyicisiyle buluşuyor. Dizi, İstanbul'un çeşitli semtlerinde çekiliyor ve izleyicileri her hafta yeni bir maceraya sürüklüyor.

Son bölümde neler yaşandığına dair bilgiler de paylaşıldı. Parla, Selim'in söylediklerine inanmasa da Rengin'le konuşmak isterken, Rengin'in kaza haberiyle yıkıldığı gözlendi. Timur'un Rengin için endişeli olduğunu gören Bahar, şüpheleri artarken diğer yandan Parla'ya destek olmaya çalışıyor. Timur'un dengeyi sağlamak için çaba gösterdiği ancak başarılı olamadığı bir dönemde, Evren ile Parla arasında yakın bir bağ kuruluyor ve Evren'in geçmişindeki sırlar da ortaya çıkıyor. Gelen sürpriz bir misafir ise dengeleri değiştiriyor ve Bahar büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalıyor.

"Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" dizisi, izleyicilere her hafta yeni heyecan dolu bölümler sunmaya devam ediyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.