Aziz Mahmud Hüdayi ne zaman başlıyor? Konusu ne?

Aziz Mahmud Hüdayi ne zaman başlıyor? Konusu ne?
Ramazan ayının gelmesiyle birlikte, izleyicileri büyüleyecek yeni bir dizi ekranlara geliyor. "Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu" adlı dizi, Anadolu'nun yetiştirdiği büyük velilerden biri olan Aziz Mahmud Hüdayi'nin hayatına odaklanacak.

Mehmet Bozdağ'ın yapımcılığını üstlendiği dizi, Aziz Mahmud Hüdayi'nin hayatını anlatıyor. Kahire'den Bursa'ya kadı naibi olarak atanmasıyla başlayan hikaye, adaletin tesisine odaklanıyor. Şehirde Kadı Nazırzade ile birlikte çalışırken, Şeyh Üftade ile tanışması hayatını tamamen değiştirir. Kadı olma hayalleri kuran Aziz Mahmud Hüdayi, Üftade Hazretleri ile tanıştıktan sonra bambaşka bir yolculuğa çıkar. Dizide, onun manevi serüveni ve etkileyici yaşamı izleyicilere aktarılacak.

"Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu" dizisi, TRT 1 ekranlarında Ramazan ayı boyunca hafta içi her akşam izleyicilerle buluşacak. Bu dizi, izleyicilere tarihi bir yolculuk ve manevi bir serüven sunacak.

Aziz Mahmud Hüdayi Dizisi Oyuncu Kadrosu

Başrolünde deneyimli oyuncu Rüzgar Aksoy'un yer aldığı dizi, seçkin bir oyuncu kadrosuna sahip. Ayrıca şu isimler de dizide rol alacak:

  • Rüzgar Aksoy
  • Cem Kurtoğlu
  • Duygu Gürcan
  • Hakan Örge
  • Tuğba Melis Türk

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.