Aleyna’nın Annesi Öyle Bir Şey Söyledi Ki... Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Yunus Emre Samimetine Uyarı Bombardımanı..

Aleyna’nın Annesi Öyle Bir Şey Söyledi Ki...  Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Yunus Emre Samimetine Uyarı Bombardımanı..
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Yunus Emre Samimetine Uyarı Bombardımanı: Aleyna’nın Annesi Öyle Bir Şey Söyledi Ki Dominik Karıştı! “Uzak Dur!..”

Survivor All Star 2024'de Aleyna Kalaycıoğlu ile Yunus Emre arasındaki yakınlık, Aleyna'nın annesinden gelen uyarıyla gündem oldu. Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'in ardından Aleyna'nın annesi de "uzak dur" mesajı verince, olaylar karıştı. İşte detaylar:

Acun Ilıcalı'nın heyecanla takip edilen yarışması Survivor All Star 2024, her hafta adadan bir yarışmacının veda etmesiyle dolu dolu geçiyor. Dominik'te gerçekleşen yarışma, açlıkla mücadele eden yarışmacıların performanslarıyla ve parkurda gösterdikleri yeteneklerle izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Ancak son zamanlarda Aleyna Kalaycıoğlu ile Yunus Emre arasındaki samimiyet, tartışmalara neden oldu.

Yunus Emre'nin eşi Beria Özden, bu yakınlığın devam etmesi halinde olay çıkarabileceğini ifade ederek kocasına "Aleyna'dan uzak dur" dedi. Bu durumun ardından Beria Özden'in hamile olduğu ve bebeğini kaybettiği haberleriyle gündem daha da karmaşık hale geldi. Ancak bu haberlerin doğru olup olmadığı henüz netlik kazanmış değil.

Ramazan Bayramı nedeniyle iletişim fırsatı bulan yarışmacılar, aileleriyle görüşme şansı yakaladılar. Bu sırada Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi, iletişim esnasında "Yunus Emre'den uzak dur!" mesajı gönderdi. Aleyna ise "Hepsi arkadaşım" diyerek bu yakınlığın masum olduğunu savundu. Ancak annesi, durumu bilmesine rağmen Aleyna'nın Yunus Emre'den uzak durması gerektiğini vurguladı. Bu durum, Survivor All Star'da yeni bir gelişme olarak takip ediliyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.