Aleyna Tilki ve Kerimcan Durmaz'dan Sosyal Medyayı Sallayan Yatak Odası Sohbeti!

Aleyna Tilki ve Kerimcan Durmaz'dan Sosyal Medyayı Sallayan Yatak Odası Sohbeti!
Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki ve sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'ın bir YouTube programında gerçekleştirdikleri yatak odası sohbeti, sosyal medyada büyük bir olay haline geldi.

Program, izleyicilere keyifli ve sürpriz dolu anlar yaşattı. Aleyna Tilki'nin samimi itirafları ve Kerimcan Durmaz'ın esprili yaklaşımıyla dikkat çekti.

Aleyna Tilki, Kerimcan Durmaz'ın YouTube kanalına konuk olarak katıldığı yatak odası sohbeti konseptinde eğlenceli bir program yayımladı. Programda, Aleyna Tilki'nin sahneye çıkmasının engellendiğini dile getirmesi ve Samet Liçina'nın da katılımıyla sohbet gerçekleştirildi.

Yatak odasında gerçekleşen sohbette Kerimcan Durmaz, Aleyna Tilki'ye "Türkleri seviyor musun?" diye sordu. Tilki'nin cevabı ise "Tabii ki de" oldu. Bu cevap, sosyal medyada dikkatleri üzerine çekti.

Kerimcan Durmaz, genç müzisyen Aleyna Tilki'ye ilişkiler hakkında çeşitli sorular yöneltti ve onu zor durumda bıraktı. Özellikle "Türkleri seviyor musun?" sorusuna verdiği cevap, gülümsemelere neden oldu. Aleyna Tilki, "Tabii ki de. Türklerdeki güzel bir taraf var. Türkleri seviyorum. Hani ırk ayrımım yok ama Türk erkekleri de tabii ki de, yani babalarımız dedelerimiz dediğimiz zaman..." şeklinde cevap verdi. Tilki'nin bu cevabı, Kerimcan Durmaz'ın "Aynı dili konuşmak önemli, özellikle cinsellikte" sözleriyle şaşkınlık ve gülümsemelere neden oldu.

Kerimcan Durmaz, Türk DJ, makyör ve sosyal medya fenomeni olarak bilinmektedir. İstanbul'un Sarıyer ilçesinde doğmuştur. Sosyal medyada yayınladığı videolarla popülerlik kazanmış ve DJ olarak çalışmaya başlamıştır. Ayrıca "İşte Benim Stilim" yarışmasında jüri üyeliği yapmıştır.

Aleyna Tilki ise 2000 yılında Konya'da doğmuş olan bir şarkıcıdır. Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında dikkatleri üzerine çekmiş ve Türkiye'de en çok izlenen video kliplerinden birine sahip olan "Cevapsız Çınlama" şarkısıyla büyük bir çıkış yakalamıştır. Sonrasında birçok başarılı şarkıya imza atmış ve Warner Music Group ile anlaşma yaparak uluslararası bir albüm projesine başlamıştır.

Aleyna Tilki ile Kerimcan Durmaz'ın yatak odası sohbeti, sosyal medyada büyük bir ilgiyle karşılanmış ve olay olmuştur. İkili arasında geçen konuşmalar ve Aleyna Tilki'nin samimi açıklamaları, izleyiciler tarafından merakla takip edilmiştir. Bu olay, geniş kitleler tarafından konuşulmuş ve sosyal medyada yaygın bir şekilde paylaşılmıştır.

(HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.