Aleyna Kalaycıoğlu Kardeşine Ne Oldu?

Aleyna Kalaycıoğlu Kardeşine Ne Oldu?
Survivor Aleyna'nın kardeşi kim, hastalığı neden, neden engelli kaldı, kaza mı geçirdi

Survivor Aleyna'nın Kardeşi Cansu: Hayatı ve Kazası Hakkında Bilgiler

Survivor Aleyna'nın katıldığı programda, aileleriyle buluşabilecekleri özel bir etkinlik olan 'Aile Ödülü' öncesi Aleyna Kalaycıoğlu'nun kardeşi Cansu ve annesi Zuhal Kalaycıoğlu dikkatleri üzerine çekti. Aleyna'nın kardeşi Cansu'nun yaşadığı trafik kazası ve sonrasında geçirdiği hastalık, izleyiciler tarafından merak ediliyor.

Cansu'nun Yaşadığı Kazaya Dair Açıklamalar

Cansu, bir trafik kazası sonrasında yüzde yüz engelli hale geldi. Aleyna Kalaycıoğlu, bu durumu şu sözlerle anlattı: "Acun Bey'in Meryem'e sakatlıktan ötürü devam edemeyeceksin dediğinde aklıma kardeşim geldi. 8 yıl önce başımıza talihsiz bir olay geldi ve kardeşim yüzde 100 engelli. Cansu'yu düşündüm. Cansu'yu hatırladıkça kötü oldum. Benim kardeşim yürüyüp konuşabilecekti, abla diyebilecek. Şu an diyemiyor. Ben buna kader demek istemiyorum. Bu kader değil, büyük bir olay. Benim annem hayatını bıraktı, kardeşine bakıyor. Beni okutmaya çalışıyor. Allah herkesin yanında olsun. Allah herkese sağlık versin. Ben şu an buradaysam sağlıklı olduğum için buradayım."

Survivor Aleyna'nın Kardeşi Cansu'nun Mesajı

Cansu, iletişim ödülünde ablasına gönderdiği duygusal mesajıyla da dikkat çekti: "Ablam benim, sana sahip olduğum için çok şanslıyım. Sen benim gözlerim, ellerim, ayaklarım ve dünyaya haykırmak istediğim sözcüklerimsin."

Kaderden Ziyade Büyük Bir Olay

Aleyna Kalaycıoğlu'nun ifadeleri, Cansu'nun yaşadığı olayın kaderle değil, büyük bir olayla bağlantılı olduğunu vurguluyor. Bu durum, Aleyna'nın duygusal ve güçlü anlatımıyla izleyicilerin dikkatini çekiyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.