Ahmet Ercanlar kimdir? Ahmet Ercanlar kaç yaşında, nereli? Ahmet Ercanlar hayatı ve biyografisi!

Ahmet Ercanlar kimdir? Ahmet Ercanlar kaç yaşında, nereli? Ahmet Ercanlar hayatı ve biyografisi!
Ahmet Ercanlar kimdir? Ahmet Ercanlar kaç yaşında, nereli? Ahmet Ercanlar hayatı ve biyografisi!

Ahmet Ercanlar, spor bölümlerine ilişkin incelemeler ve geniş bilgilerle dikkat çeken bir gazeteci ve yazardır. Şimdi Ahmet Ercanlar'ın hayatı ve biyografisini daha detaylı bir şekilde ele aldık:

Kimdir Ahmet Ercanlar? Ahmet Ercanlar, 1977 yılında Şanlıurfa'da doğmuştur. Gazetecilik alanında kazanmak için İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun olmuştur. Profesyonel kariyerine 1997 yılında Fanatik Gazetesi'nde stajyer olarak başlamıştır. Bu süreçte Cine5, Star TV, CNN Türk, Habertürk, Skytürk ve Kanal 24 gibi önemli medya verilerinde çalışmıştır.

Kariyeri ve Çalışmaları Ahmet Ercanlar, Hürriyet Gazetesi'nde de görev yapmıştı ve burada Fenerbahçe muhabirliği yapmıştı. Mart 2019'da Hürriyet Gazetesi'ndeki görevinden ayrılarak Asist Analiz'de çalışmış ve ardından YouTube üzerinden yayın yapan Sansürsüz Futbol'u kurmuştur. Bu platformda Fenerbahce'yle ilgili önemli içerikler üretilmemiştir. Ayrıca Haber Global ekranlarında yayınlanan Kontra programında da yorumculuk yapmıştır. Şu anda TGRT Haber'de yayınlanan Stüdyo Futbol programının yorumculuk hizmetini sürdürüyor.

Yazarlık Kariyeri Aynı zamanda bir yazardır ve "Bana Fenerbahçe'yi Anlat" ve "Ali" isimli iki kitap bulunmaktadır. Bu kitaplarda sporun yanı sıra toplumsal ve duygusal içerikler de yer alır.

Ahmet Ercanlar'ın başarılı kariyeri ve geniş tecrübesi, spor medyasında önemli bir yere sahip olduğunu göstermektedir. Özellikle Fenerbahce ile ilgili detaylı bilgiler ve analitik yorumlarıyla tanınmaktadır.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.