9 Nisan Yabani Bu Akşam Yok Mu? Now TV Yabani Yeni Bölüm Ne Zaman? Yabani Bugün Var Mı?

9 Nisan Yabani Bu Akşam Yok Mu? Now TV Yabani Yeni Bölüm Ne Zaman? Yabani Bugün Var Mı?
Yabani Bugün Var Mı? 9 Nisan Yabani Bu Akşam Yok Mu? Now TV Yabani Yeni Bölüm Ne Zaman?

Yabani: Heyecan Devam Ediyor

Yabani Bugün Var Mı? Hayranlar Merakla Bekliyor!

Salı akşamlarının vazgeçilmezi olan Yabani'nin yeni bölümü için araştırmalar hız kazandı. 9 Nisan Salı gününün gelmesiyle birlikte tüm gözler Yabani'nin 30. bölümüne çevrildi. Peki, 9 Nisan Yabani bugün var mı? Yabani yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...

Yabani 30. Bölüm Tarihi Belli Oldu! Heyecan Dorukta!

9 Nisan'da Yabani'nin bugün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak edilen konular arasında. Ancak, bugün Yabani dizisi ekrana gelmeyecek. Now TV'nin sevilen yapımı, Ramazan Bayramı tatili sebebiyle bu hafta yayında olmayacak. İzleyiciler 16 Nisan Salı akşamı saat 20.00'de Yabani'nin yeni bölümünü izleyebilecekler. Yabani 30. bölüm fragmanı için tıklayın ve heyecana ortak olun!

Yabani'nin Yeni Bölümünde Neler Olacak? Büyük Merak Devam Ediyor!

Yabani'nin son bölümünde Elif, yıllar sonra Yaman'a karşı polislik refleksleriyle yaklaştı. Bu durum Elif'in haklı mı yoksa haksız mı olduğunu göstermeye başladı. Özge'nin Güven'e karşı tehditler savurduğu Neslihan, denize düşerken Serhan'a sarılmak zorunda kaldı. Neslihan, hem Güven'i korumak hem de Serhan'ı kontrol altında tutmak için onunla nikah masasına oturdu. Babası Zafer'in karanlık mirasından kaçınmaya çalışan Tolga'ya Yaman yardım etti. Yabani'nin 30. bölümü 16 Nisan Salı saat 20.00'de NOW TV ekranlarında olacak. Heyecan dolu yeni bölüm için geri sayım başladı!

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.