7 Nisan Kirli Sepeti Var Mı? Now TV Kirli Sepeti Bu Hafta Var Mı? Kirli Sepeti Yeni Bölüm Ne Zaman?

7 Nisan Kirli Sepeti Var Mı? Now TV Kirli Sepeti Bu Hafta Var Mı? Kirli Sepeti Yeni Bölüm Ne Zaman?
Now TV Kirli Sepeti Bu Hafta Var Mı? Kirli Sepeti Yeni Bölüm Ne Zaman? 7 Nisan Kirli Sepeti Var Mı? Now TV Kirli Sepeti Bu Hafta Var Mı? Kirli Sepeti Yeni Bölüm Ne Zaman?

Kirli Sepeti'nin Yeni Bölümü Ertelendi, İşte Detaylar!

Pazar akşamlarının sevilen dizisi Kirli Sepeti, 7 Nisan Pazar akşamı yeni bölümüyle ekrana gelmeyecek. Now TV'de yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Kirli Sepeti'nin 26. bölümüne dair meraklar artmaya başladı. Ayça Bingöl, Devrim Yakut, Serkay Tütüncü, Ceren Moray, Halil İbrahim Ceyhan, Melisa Döngel ve Cansu Tosun gibi başarılı oyuncuların yer aldığı diziye dair haberler araştırılmaya başlandı.

Ancak, 7 Nisan Kirli Sepeti yeni bölümü bu hafta yayınlanmayacak. Dizi, Ramazan Bayramı tatilinin ardından tekrar ekrana dönecek. Heyecanla beklenen 26. bölüm ise 14 Nisan Pazar akşamı izleyicilerle buluşacak.

Kirli Sepeti'nin son bölümünde, Medine'nin hayalleri kendi elleriyle sona ermiş ve Songül bu durumu düzeltmek için harekete geçmişti. Ancak bu durum Songül'ü acı bir şokla karşı karşıya bırakmıştı. Ayrıca, Hayriye de başka birinin hayatını kurtarmak için büyük fedakarlık yapmıştı. Bu olaylar dizinin gidişatını merakla bekleyen izleyicileri daha da heyecanlandırmıştı.

Kirli Sepeti'nin 26. bölümü, 14 Nisan Pazar akşamı Now TV'de izleyicilerle buluşacak. Dizi severler, bu tarihi not alarak heyecanla yeni bölümü beklemeye devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum