6 Nisan Survivor Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? 6 Nisan Survivor Eleme Adayı Kim Oldu?

6 Nisan Survivor Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? 6 Nisan Survivor Eleme Adayı Kim Oldu?
SURVIVOR 6 NİSAN ELEME ADAYI: 6 Nisan Survivor Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? 6 Nisan Survivor Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 6 Nisan Dokunulmazlık Oyunu Sonucu ve Eleme Adayı Belli Oldu!

Survivor All Star 2024 yarışmasında tansiyon hiç düşmüyor. 6 Nisan Cumartesi günü yayınlanan Survivor 77. bölümde, haftanın ilk dokunulmazlık oyunu gerçekleşti ve kazanan takım belirlendi. Aynı zamanda bir yarışmacı eleme adayı olarak belirlendi.

Heyecan dolu mücadelelerle dolu olan Survivor 77. bölümde, takımlar arasında dokunulmazlık için kıyasıya bir mücadele yaşandı. İzleyiciler, 6 Nisan Survivor dokunulmazlık oyunu sonucunu merakla bekledi. Kırmızı ve Mavi takımlar arasında gerçekleşen mücadelede, son elemeyi yaşayan yarışmacı Yiğit Poyraz oldu.

Haftanın ilk karşılaşmasında parkura çıkan yarışmacılar büyük bir mücadele sergiledi. Ancak dokunulmazlık oyununu henüz kazanan takım açıklanmadı. Yeni bölümde dokunulmazlık oyununun sonucu ve kazanan takım öğrenilecek.

Ayrıca, son eleme düellosunda kaybeden yarışmacı Yiğit Poyraz'ın adı eleme adayı olarak belirlendi. Ancak hangi takımın eleme adayını belirleyeceği henüz açıklanmadı. Kırmızı ve Mavi takımın mücadelesi sonucunda, 6 Nisan Cumartesi günü eleme adayı belli olacak.

Survivor All Star 2024 yarışması, izleyicilere mücadele dolu anlar yaşatmaya devam ediyor. 6 Nisan Survivor dokunulmazlık oyunu sonucu ve eleme adayının kim olduğu merakla bekleniyor. Gelecek bölümlerde neler yaşanacağı ise Survivor severler tarafından heyecanla takip edilecek.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.