15 Nisan Survivor Eleme Adayı Kim Oldu? 15 Nisan Survivor Dokunulmazlık Kim Kazandı?

15 Nisan Survivor Eleme Adayı Kim Oldu? 15 Nisan Survivor Dokunulmazlık Kim Kazandı?
Survivor Potaya Kim Gitti? 15 Nisan Survivor Eleme Adayı Kim Oldu? 15 Nisan Survivor Dokunulmazlık Kim Kazandı?

15 Nisan Survivor 3. eleme adayı Yunus Emre olarak belirlendi. Programda heyecan dorukta devam ediyor. Geçen hafta veda eden Hakan Hatipoğlu'nun ardından bu hafta kimin eleneceği merak ediliyor. 15 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanan Survivor bölümünde eleme adayı kim oldu sorusu yanıtını buldu. İşte detaylar:

Survivor Dokunulmazlık Kazanan Takım:

Survivor 15 Nisan bölümünde dokunulmazlık oyununu kazanan takım Mavi takım oldu. Bu başarılarıyla hem yemek ödülünü hem de dokunulmazlığı elde eden Mavi takım, eleme adayı belirleme sürecinde avantaj sağladı.

15 Nisan Survivor 3. Eleme Adayı:

Haftanın 3. eleme adayı olarak Yunus Emre belirlendi. Dominik'teki mücadelede finale ulaşma hedefiyle mücadele eden yarışmacılar, dokunulmazlık mücadelesinde çekişmeli bir performans sergilediler. Haftanın 4. eleme adayının belirlenmesiyle düello oyunu heyecanı artacak.

Survivor All Star 2024'de yaşanan bu gelişmeler izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Haftanın ilerleyen günlerinde düello oyunuyla birlikte eleme süreci başlayacak ve heyecan doruk noktasına ulaşacak.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.