Ziraat Bankası'ndan Emeklilere 12 Bin TL'ye Varan Promosyon Desteği
Ziraat Bankası, SGK emeklilerine yönelik promosyon kampanyasını güncelledi. Maaşını bankaya taşıyan veya Ziraat Bankası'ndan almaya devam eden emekliler, 3 yıllık taahhüt karşılığında 12 bin TL'ye varan nakit promosyon desteğinden yararlanabilecek.
Haberin Özeti
- • Ziraat Bankası, SGK emeklileri için 12 bin TL'ye kadar promosyon ödemesi yapılacağını açıkladı. Promosyon tutarı emekli maaşına göre 5 bin TL ile 12 bin TL arasında değişirken, kampanyadan yararlanmak için maaşın 3 yıl boyunca Ziraat Bankası'ndan alınacağına dair taahhüt verilmesi gerekiyor. Başvurular şubelerin yanı sıra mobil bankacılık, internet bankacılığı ve müşteri hizmetleri üzerinden de gerçekleştirilebiliyor.
Başvurular Dijital Kanallardan Yapılabiliyor
Kampanyaya başvurmak isteyen emekliler, Ziraat Bankası şubelerinin yanı sıra mobil bankacılık, internet bankacılığı ve müşteri hizmetleri üzerinden de işlemlerini gerçekleştirebiliyor. Böylece şubeye gitmeden kısa sürede başvuru yapılabiliyor.
Ziraat Bankası'nın güncel promosyon kampanyası, emekli maaşını farklı bir bankaya taşımayı düşünen vatandaşlar için dikkat çeken seçeneklerden biri olarak öne çıkıyor.
Bakmadan Geçme
Ağrı'da 23 büyükbaş hayvan çalındı
Ağrı ve 22 ilde dolandırıcılık operasyonu! 253 şüpheli yakalandı
Diyadin jeotermal sera yatırımları büyüyor
Diyadin'de vatandaşın imdadına Kaymakam yetişti
Romanyalı dağcının zirve hayali yarım kaldı
Diyadin'de 5 bin 692 araç kontrol edildi, 123 bin liranın üzerinde ceza kesildi