Ağrı ile Kars'ı birbirine bağlayan geçitte yol açma mücadelesi
Ağrı-Kağızman kara yolunda nisan ortasında etkili olan yoğun kar ve tipi nedeniyle çalışma başlatan Karayolları ekipleri, 2 bin 270 rakımlı Yukarıkent Geçidi'nde zorlu şartlara rağmen yolu ulaşıma açmak için mesai yapıyor.
Haberin Özeti
- • Ağrı’da nisan ortasında etkili olan yoğun kar ve tipi, Ağrı-Kağızman kara yolunda ulaşımı olumsuz etkiledi.
- • Karayolları 123. Şube Şefliği ekipleri, 3 iş makinesiyle 2 bin 270 rakımlı Yukarıkent Geçidi’nde karla mücadele çalışması yürütüyor.
- • Ekiplerin karla kaplı dağlar arasındaki zorlu mesaisi dronla görüntülendi.
Karayolları 123. Şube Şefliği ekipleri, son günlerde etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle kapanan Ağrı-Kağızman kara yolunun yeniden ulaşıma açılması için çalışma başlattı. Yolun özellikle yüksek kesimlerinde biriken kar kütleleri ve görüş mesafesini düşüren tipi, ekiplerin işini daha da zorlaştırıyor.
Bakmadan Geçme
Gülistan Doku soruşturmasında yeni gelişme: Başsavcılıklar yeni delilleri açıkladı
Ağrı'da tarihi yolculuğun ilk kafilesi döndü: 320 öğrenci unutulmaz anılarla kente ulaştı
Ağrı'da sporun altın yılı yaşanıyor
Patnos'ta motosiklet otomobile çarptı: Direksiyon eğitmeni yaralandı
Ağrı'da 5 saat içinde 4 deprem meydana geldi
Tutak'ta Kaymakam Ahmet Coşkun vatandaşlarla bir araya geldi