Kaymakam Korkusuz, cuma namazı sonrası vatandaşların taleplerini dinledi
Ağrı'nın Diyadin ilçesinde düzenlenen Cuma Buluşmaları kapsamında Kaymakam Furkan Korkusuz, Bediüzzaman Camii'nde vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi.
Haberin Özeti
- • Diyadin Kaymakamı Furkan Korkusuz, Cuma Buluşmaları kapsamında Bediüzzaman Camii'nde vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.
- • Ağrı'nın Diyadin ilçesinde Kaymakamlık koordinesinde İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen program devam ediyor.
- • Vatandaşlar, cuma namazı sonrası daire amirleriyle bir araya gelerek görüşlerini doğrudan iletme imkanı buldu.
Ağrı’nın Diyadin ilçesinde Kaymakamlık koordinesinde İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Cuma Buluşmaları programı devam ediyor. Bu haftaki buluşmanın adresi Bediüzzaman Camii oldu.
Diyadin Kaymakamı Furkan Korkusuz, beraberindeki daire amirleriyle birlikte cuma namazının ardından cami cemaatini oluşturan vatandaşlarla bir araya geldi.
Görüşmede vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Korkusuz, ilçe sakinleriyle doğrudan iletişim kurdu. Programa katılan kurum amirleri de vatandaşların dile getirdiği konuları dinledi.
Vatandaşlar taleplerini doğrudan iletti
Cuma Buluşmaları, Diyadin'de vatandaşlarla kamu yöneticilerinin bir araya gelmesini amaçlayan programlar kapsamında gerçekleştiriliyor. Farklı camilerde düzenlenen buluşmalar aracılığıyla ilçe sakinleri, görüş ve taleplerini Kaymakamlık yetkililerine doğrudan iletebiliyor.
Diyadin Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Kaymakamlığımız koordinesinde İlçe Müftülüğümüz tarafından gerçekleştirilen ‘Cuma Buluşmaları’ kapsamında Kaymakamımız Sayın Furkan Korkusuz, bu hafta Bediüzzaman Camii’nde vatandaşlarımızla buluştu. Cuma namazının ardından hemşehrilerimizle bir araya gelen Sayın Kaymakamımız, daire amirleri ile birlikte vatandaşlarımızın talep ve önerilerini yerinde dinledi. Birlik ve beraberliğimizi pekiştiren Cuma Buluşmaları ile vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz.”
Bakmadan Geçme
