Ağrı il birincisi olarak ilçesini gururlandırdı
Doğubayazıt Medine Müdafii Hayrettin Paşa İmam Hatip Lisesi öğrencisi Enes Talha İçten, Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında düzenlenen Nesne Tasarımı Yarışması'nda Ağrı il birincisi olarak önemli bir başarıya imza attı.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında düzenlenen Nesne Tasarımı Yarışması’nda Doğubayazıt Medine Müdafii Hayrettin Paşa İmam Hatip Lisesi öğrencisi Enes Talha İçten, hazırladığı çalışmayla il genelinde birinci seçildi.
Öğrencinin elde ettiği başarı, okul yönetimi, öğretmenleri ve ailesi tarafından büyük sevinçle karşılanırken, ödül töreni Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleştirildi. Düzenlenen programda Enes Talha İçten’e ödülü, Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek tarafından takdim edildi.
Yarışmada elde edilen başarının hem okul hem de ilçe adına gurur verici olduğunu belirten eğitimciler, öğrencinin ortaya koyduğu çalışmanın Dilimizin Zenginlikleri Projesi’nin amaçlarına uygun, özgün ve nitelikli bir eser olduğunu ifade etti.
Doğubayazıt İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Şen de öğrenciyi tebrik ederek, “Öğrencimiz Enes Talha İçten’in il birinciliği elde etmesi bizleri son derece mutlu etmiştir. Bu başarı, öğrencilerimizin sahip olduğu potansiyelin ve öğretmenlerimizin özverili çalışmalarının bir göstergesidir. Enes Talha’yı gönülden kutluyor, emeği geçen öğretmenlerimize ve ailesine teşekkür ediyorum. Başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyorum” dedi.
Okul yönetimi ise öğrencinin elde ettiği başarının diğer öğrencilere de ilham kaynağı olacağını belirterek, akademik ve sosyal alanlarda öğrencileri desteklemeye devam edeceklerini ifade etti.
Doğubayazıt’ın eğitim alanındaki başarılarına bir yenisini ekleyen Enes Talha İçten’in il birinciliği, ilçede eğitim camiası tarafından takdirle karşılandı.
Bakmadan Geçme
