Ağrı Havalimanı kavşağında iki araç çarpıştı, otomobil alev alev yandı
Ağrı Ahmed-i Hani Havalimanı kavşağında seyir halindeki otomobil ile ticari aracın çarpışmasının ardından otomobil alevlere teslim olurken, araçlarda büyük çapta maddi hasar meydana geldi.
Haberin Özeti
- • Ağrı Ahmed-i Hani Havalimanı kavşağında seyir halindeki otomobil ile ticari aracın çarpışması sonucu bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.
- • Çarpışma sonrası alev alan otomobil kullanılamaz hale gelirken, diğer ticari araçta da büyük çapta maddi hasar meydana geldi.
- • Kaza ve yangın nedeniyle Ağrı-Van karayolunda trafik bir süre aksadı; yaralı bilgisine ilişkin henüz bilgi paylaşılmadı.
Otomobil alevlere teslim oldu
Çarpışmanın ardından otomobilin ön bölümünde başlayan yangının aracın büyük bölümüne yayıldığı görüldü. Alevlerin metrelerce yükseldiği yangın sırasında kara yolunda araç yoğunluğu oluştu.
İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangına müdahale edilmesinin ardından alevler söndürülürken, otomobil kullanılamaz hale geldi. Yangının söndürülmesinin ardından yol üzerinde soğutma çalışması yapıldığı görüldü.
Kazaya karışan diğer ticari araçta ise özellikle yan bölümde hasar oluştuğu ve bazı camların kırıldığı fotoğraflara yansıdı.
Özel Haber
Bakmadan Geçme
Ağrı Dağı Kaç Kilometreden Görünür? Hesapladık: Doğubayazıt'tan Bakınca Dolunayın 15 Katı
Ağrı'da Cumartesiden İtibaren Güneş 17.00'den Önce Batacak: Tam 63 Gün Sürecek
Ağrı Tutak ve Patnos'ta Spor Yatırımları! Yeni Tesisler Yapılıyor
Ağrı Neredeyse Her Saat Bir Kişi Kaybediyor: 14 Yılda 64 Bin Nüfus Eridi
Taşlıçay’da marketler mercek altına alındı
Patnos Belediye Başkanı Abdulhalık Taşkın'dan Seyir Tepesi'nde Sabah Mesaisi!