Trump İncil Satışına Başladı

Trump İncil Satışına Başladı
Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın İncil satışına başlamasıyla ilgili gündeme bomba gibi düşen yeni gelişme, hem destekçilerini hem de eleştirmenlerini şaşırttı.

Eski ABD Başkanı Donald Trump, yeni bir girişimle gündeme bomba gibi düştü. Kasım ayında yapılacak olan başkanlık seçimlerine hazırlık yaparken, Trump'ın şimdi de İncil satışına başladığı duyuruldu. Bu beklenmedik hamle, sosyal medya platformu Truth Social'da yayımlanan bir video ile duyuruldu. Trump, videoda destekçilerini İncil almaya çağırdı ve "Haydi Amerika'nın tekrar ibadet etmesini sağlayalım" dedi.

Trump'ın Mesajı

Paylaşımında, bu hafta kutlanacak olan "Kutsal Cuma" ve "Paskalya" bayramlarına işaret eden Trump, videoda şu ifadeleri kullandı: "Kutsal Haftanız kutlu olsun! Haydi Amerika'nın tekrar ibadet etmesini sağlayalım. Kutsal Cuma ve Paskalya'ya yaklaşırken sizi 'Tanrı ABD'yi Korusun İncili'nin bir kopyasını almaya teşvik ediyorum." Bu çağrı, Trump'ın politik ve dini tabanını harekete geçirmeyi amaçlıyor gibi görünüyor.

İncil'in Fiyatı ve Özellikleri

Trump'ın internet sitesinde satılan İncil'in fiyatı 59,99 ABD Doları olarak belirlenmiş durumda. İnternet sitesinde, İncil'i alanlara yanında ABD Anayasası, Haklar Bildirgesi, Bağımsızlık Bildirgesi ve Bağlılık Yemini'ni içeren kitapçıkların da gönderileceği ifade ediliyor. Böylece, Trump'ın desteklediği kitaplar bir arada sunularak, kullanıcılara daha kapsamlı bir içerik sunuluyor.

Eleştiriler ve Yorumlar

Trump'ın İncil satışı, bazı kesimlerden eleştiri alırken, diğer kesimlerden de destek görüyor. Özellikle, Trump'ın son dönemde hakkında açılan davalardan dolayı ekonomik sıkıntı içinde olduğu ve bu nedenle farklı gelir kaynakları aradığı yorumları yapılıyor. Ancak, Trump'ın politik ve dini tabanı tarafından bu hamle olumlu karşılanıyor ve destekleniyor.

Önceki Girişimler

Trump, seçim kampanyaları çerçevesinde bağış toplamak için daha önce de farklı ürünlerin satışını yapmıştı. Spor ayakkabıları, oyun kartları ve diğer figürler gibi ürünler, Trump'ın hayranları tarafından ilgiyle karşılanmıştı. İncil satışı ise, Trump'ın politik ve dini tabanını etkilemek ve motive etmek için yapılan önemli bir hamle olarak değerlendiriliyor.

Trump'ın İncil satışı, beklenmedik ve tartışmalı bir girişim olarak karşımıza çıkıyor. Ancak, politik ve dini tabanı üzerinde etkili olması beklenen bu hamle, seçim sürecinde önemli bir stratejik adım olarak değerlendiriliyor. İlerleyen günlerde Trump'ın bu girişimiyle ilgili daha fazla tartışma ve yorumun olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.