Cinsel Organlarına 80 Volt Elektrik Alan Moskova Saldırganları Bülbül Gibi Öttü

Cinsel Organlarına 80 Volt Elektrik Alan Moskova Saldırganları Bülbül Gibi Öttü
Rusya'nın başkenti Moskova'da gerçekleşen ve 150 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısının ardından teröristlerin sorgulama sürecinde yaşananlar şoke ediyor.

Yeni ortaya çıkan görüntüler, teröristlerin nasıl yakalandığını ve sorgulandığını gözler önüne seriyor.

Şemseddin Fariddun isimli teröristin sorgusu özellikle dikkat çekici. Görüntülerde, Fariddun'un bir spor salonunun zeminine yatırıldığı ve şiddetli bir sorgu sürecine tabi tutulduğu görülüyor. Sorgu sırasında pantolonunun indirildiği ve cinsel organına elektrik kablolarının bağlandığı belirlendi. Kabloların diğer uçlarında ise 80 voltluk askeri radyo pilleri bulunuyor. Bu acımasız yöntem, sosyal medyada büyük tepki çekerken, bazı hesaplar bu yöntemin Rusya'da yaygın olduğunu iddia ediyor.

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından, bu tür sorgulama yöntemlerinin etkili olduğu ve mahkumların üzerine su dökülmesinin en etkili yöntemlerden biri olduğu belirtiliyor. Fariddun'un sorgusunun Tapik lakabıyla bilinen TA-57 isimli askeri telefon aracılığıyla yapıldığı da gelen bilgiler arasında.

Fariddun'un sorgulama sürecinde yaşananlar, terörün karanlık yüzünü bir kez daha gözler önüne seriyor. Telegram'da tanıştığı kişilerden para alarak saldırıyı gerçekleştirdiğini açıklayan Fariddun'un bu acımasız eylemi, Rusya'da büyük yankı uyandırdı.

Hatırlanacağı üzere, 22 Mart akşamı Moskova'da Crocus City Hall adlı konser salonuna düzenlenen silahlı terör saldırısında 150 kişi hayatını kaybetmişti. Saldırıda yüzlerce kişi de yaralanmıştı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, saldırıyı gerçekleştiren 11 kişinin gözaltına alındığını açıklamıştı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.