13 yıl sonra kavuştukları bebeklerini katiller öldürdü

13 yıl sonra kavuştukları bebeklerini katiller öldürdü
Gazze'de yaşanan trajik bir olay yürekleri dağlarken, katil İsrail'in devam eden katliam saldırılarına bir yenisi daha eklendi.

Gazze'de yaşanan trajik bir olay yürekleri dağlarken, katil İsrail'in devam eden katliam saldırılarına bir yenisi daha eklendi. Tam 13 yıl boyunca bebek sahibi olabilmek için bekleyen bir çift, kavuştukları kızlarını katil İsrail'in saldırısında kaybetti.

Uzun bir umut ve sabır sürecinin ardından dünyaya gelen kızlarının hayatını kaybetmesiyle paramparça olan Gazzeli anne, acısını kucağındaki kızının cansız bedenini sararak feryat ederek dile getirdi. Gözyaşları arasında yürekleri dağlayan sözler sarf eden anne, yaşadığı acıyı tarif etmekte zorlandı.

İsrail'in Gazze ve Filistin topraklarındaki katliam saldırıları her geçen gün artarken, bu tür trajik hikayeler maalesef sıklıkla yaşanıyor. Masum insanların hayatlarını kaybetmesine sebep olan bu saldırılar, uluslararası toplumdan büyük tepki çekiyor ve barışçıl çözümlerin bir an önce bulunması için çağrılar yapılıyor.

Ancak maalesef, bu çağrılara rağmen şiddet ve zulüm devam ediyor, birçok masum insanın hayatı kayboluyor. Yaşanan bu trajediler, sadece Filistin halkının değil, tüm insanlığın vicdanını sarsıyor ve barışın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlatıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.