Yapışık ikizlerin evliliği hayrete düşürdü

Yapışık ikizlerin evliliği hayrete düşürdü
Yapışık ikizler Abby ve Brittany Hensel, ABD'li bir gazi ile dünya evine girdi, ve şimdi çocuk sahibi olma umudunu taşıyorlar.

Minnesota'da yaşayan ve sosyal medyada hayatlarını paylaşan ikizlerden 34 yaşındaki Abby, üç yıl önce yapılan düğününden görüntülerin paylaşılmasıyla gündeme geldi.

Abby artık evli. Kamu kayıtlarına göre, öğretmen Abby ile ABD Ordusu gazisi Josh Bowling, 2021'de evlendi. Kız kardeşler, düğünlerine dair fotoğrafları sosyal medyada paylaşarak hayranlarını sevindirdi. Hensel ailesinin doğup büyüdüğü Minnesota'da yaşayan çift, yaşamlarını birlikte sürdürüyor.

ciygfhsxw0kcthoc00nhbw.webp

Abby ve Brittany, "dicephalus yapışık ikizler" olarak adlandırılıyor ve aynı kan akışını ve bel altındaki tüm organları paylaşıyorlar. Abby sağ kolunu ve bacağını kontrol ederken, Brittany ise sol tarafı kontrol ediyor. 1990 yılında doğduklarında ebeveynleri, riskli olduğu düşüncesiyle ayırma ameliyatına karşı çıktı. Zira doktorlar, her ikisinin de ameliyattan sağ çıkma şansının çok az olduğunu belirtmişti.

Yapışık ikizlerin çoğunluğu kız ve çoğu doğumda hayatta kalmıyor. Ancak Abby ve Brittany için şartlar uygun. 2003 tarihli "Joined for Life" belgeselinde Patty Hensel, kızlarının bir gün çocuk sahibi olma isteğini dile getirmişti. Şimdi Abby'nin evlenmesiyle, çocuk sahibi olma isteği için uygun bir döneme girilmiş oldu. Patty, "Bu muhtemelen gerçekleşebilecek bir şey çünkü bu organları çalışıyor" şeklinde konuştu.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.