Ağrı'da tenisin geleceği için güç birliği yapıldı
Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Şafak Müderrisgil, Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Çelebi'yi ziyaret ederek kentteki tenis yatırımları ve yeni projeler üzerine görüşme gerçekleştirdi.
Haberin Özeti
- • Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Şafak Müderrisgil, Ağrı'da Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Çelebi'yi ziyaret ederek kentteki tenis yatırımlarını görüştü.
- • Görüşmelerde tenisin daha geniş kitlelere ulaştırılması, çocuk ve gençlerin spora yönlendirilmesi ve faaliyetlerin geliştirilmesi ele alındı.
- • Müderrisgil ve Çelebi, ardından kulüp başkanlarıyla bir araya gelerek iş birliği imkanlarını ve kulüplerin çalışmalarını değerlendirdi.
Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) Başkanı Şafak Müderrisgil, Ağrı’daki temasları kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Çelebi’yi makamında ziyaret etti.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde gerçekleştirilen görüşmede Ağrı’da tenis branşında yürütülen çalışmalar, mevcut yatırımlar ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeler ele alındı.
Görüşmede özellikle tenis sporunun daha geniş kitlelere ulaştırılması, çocuk ve gençlerin bu branşa yönlendirilmesi ve kentte tenis faaliyetlerinin geliştirilmesine yönelik yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi.
Ağrı’daki tenis yatırımları görüşüldü
İl Müdürü Ahmet Çelebi ile TTF Başkanı Şafak Müderrisgil, kentte bulunan tenis tesisleri ve yürütülen sportif faaliyetler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
Tenisin tabana yayılması kapsamında yapılabilecek yeni çalışmaların da değerlendirildiği görüşmede, sporcuların tenisle daha erken yaşlarda tanışmasına yönelik projeler üzerinde duruldu.
Ziyaretin ardından program kulüp temsilcilerinin katıldığı toplantıyla devam etti.
Kulüp başkanlarıyla bir araya geldiler
Ahmet Çelebi ve Şafak Müderrisgil, kentte faaliyet gösteren kulüplerin başkanlarıyla düzenlenen toplantıya katıldı.
Toplantıda kulüplerin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi alınırken, tenis branşında gerçekleştirilen faaliyetler ve önümüzdeki süreçte yapılabilecek çalışmalar üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.
Kulüp temsilcilerinin görüşlerinin de dinlendiği toplantıda, federasyon, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve spor kulüpleri arasında gerçekleştirilebilecek çalışmalar ele alındı.
Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ziyarete ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) Başkanı Şafak Müderrisgil, İl Müdürümüz Ahmet Çelebi’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette, şehrimizdeki tenis yatırımları ve sporu tabana yayacak yeni projeler hakkında istişarelerde bulunuldu. Ziyaretin ardından kulüp başkanlarıyla düzenlenen toplantıda bir araya gelen İl Müdürümüz Çelebi ve Başkan Müderrisgil, kulüplerin çalışmalarını dinleyerek karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.”
Program, gerçekleştirilen görüşmelerin ardından sona erdi.
Bakmadan Geçme
