Kaymakam Ayvat, üniversite öğrencileri gelmeden yurdu denetledi
Doğubayazıt Kaymakamı Mustafa Ayvat, yeni üniversite dönemi öncesinde KYK Ekrem Aras Erkek Öğrenci Yurdu'nu ziyaret ederek öğrencilerin barınma, huzur ve güvenliği için yapılan hazırlıkları yerinde inceledi.
Haberin Özeti
- • Doğubayazıt Kaymakamı Mustafa Ayvat, yeni üniversite dönemi öncesi KYK Ekrem Aras Erkek Öğrenci Yurdu'nu ziyaret ederek denetledi.
- • Kaymakam Ayvat, öğrencilerin barınma, huzur ve güvenliği için yapılan hazırlıkları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.
- • Ziyaretinde, yeni eğitim döneminde öğrencilerin herhangi bir mağduriyet yaşamaması için titizlikle çalışılması gerektiğini vurguladı.
Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde yeni üniversite dönemi öncesinde öğrenci yurtlarında yürütülen hazırlıklar yakından takip ediliyor.
Doğubayazıt Kaymakamı Mustafa Ayvat, KYK Ekrem Aras Erkek Öğrenci Yurdu’nu ziyaret ederek yurtta gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi. Öğrencilerin ilçeye gelmeye başlaması öncesinde gerçekleştirilen ziyarette, yurdun yeni döneme hazırlık durumu değerlendirildi.
Yurt binasında incelemelerde bulunan Kaymakam Ayvat, öğrencilerin barınma sürecini huzurlu, rahat ve güvenli bir ortamda geçirmeleri amacıyla alınan tedbirler hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Öğrencilerin kullanımına sunulan ortak alanlar ile yurtta yürütülen hazırlıkları inceleyen Ayvat, yeni eğitim döneminde öğrencilerin herhangi bir mağduriyet yaşamaması için çalışmaların titizlikle sürdürülmesinin önemine dikkat çekti.
Üniversite öğrencilerinin eğitim hayatlarında barınma imkânlarının önemli bir yere sahip olduğu belirtilirken, yurtta yeni dönem öncesinde öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik hazırlıkların sürdürüldüğü bildirildi.
Doğubayazıt Kaymakamlığı tarafından ziyarete ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Kaymakamımız Sayın Mustafa Ayvat, KYK Ekrem Aras Erkek Öğrenci Yurdu'nu ziyaret etti. Üniversite dönemi öncesi öğrencilerin huzuru, rahatlığı ve güvenliği için alınan tedbirleri yerinde inceleyen Sayın Kaymakamımız, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.”
Kaymakam Ayvat’ın incelemeleri, yurt yetkililerinden yürütülen çalışmalar ve yeni döneme ilişkin hazırlıklar hakkında bilgi almasının ardından sona erdi.
Bakmadan Geçme

